Birou Executor Judecatoresc Musat Ioan din Ploiesti: titularul biroului este executorul judecatoresc musat ioan, numit executor judecatoresc in circumscriptia judecatoriei ploiesti in baza ordinului ministrului ju

Birou Executor Judecatoresc Musat Ioan

 
Birou Executor Judecatoresc Musat Ioan Poza

Titularul biroului este executorul judecatoresc Musat Ioan, numit executor judecatoresc in circumscriptia Judecatoriei Ploiesti in baza Ordinului Ministrului Justitiei nr. 2454/C/2011.

In vederea ducerii la indeplinire a atributiilor ce ii revin, executorul judecatoresc Musat Ioan colaboreaza cu specialisti din toate domeniile adiacente procedurii de executare silita, ceea ce confera o eficienta si o calitate deosebita a activitatii desfasurate.

In cadrul biroului isi desfasoara activitatea o echipa tanara, profesionista si dinamica, caracterizata prin profesionalism, operativitate si responsabilitate in toate activitatile intreprinse.

Executorul judecatoresc Musat Ioan este competent sa efectueze acte de executare silita pe raza Curtii de Apel Ploiesti, care are in compunere judetele Prahova, Buzau si Dambovita.

PROGRAM DE LUCRU: LUNI - VINERI 08.30 - 16.30


 
  Persoana de contact: Musat Ioan
  Judetul: Prahova
  Localitatea: Ploiesti
  Adresa: Piata Victoriei , nr. 9, bl. CC Sud, biroul nr. 2
    0722.599.37
    0372.874.369
    executormusat@yahoo.com
    www.www.executorprahova.ro

*

*

*