EXECUTOR JUDECATORESC IORDACHE RAMONA-LUCIA din Giurgiu: biroul executorului judecatoresc rniordache ramona lucia aduce la indeplinire procedura de executare silita, cu rnrespectarea cadrului legal.personalul care for

EXECUTOR JUDECATORESC IORDACHE RAMONA-LUCIA

 
EXECUTOR JUDECATORESC IORDACHE RAMONA-LUCIA Poza
Biroul Executorului Judecatoresc rnIordache Ramona Lucia aduce la indeplinire procedura de executare silita, cu rnrespectarea cadrului legal.
Personalul care formeaza echipa Biroului Executor rnJudecatoresc IORDACHE RAMONA LUCIA s-a pregatit temeinic pentru activitatea ce o rndesfasoara, din dorinta de a fi performanti intr-o societate dinamica in plina rndezvoltare, formandu-se ca profesionisti atat in tara cat si in strainatate. Din rncomponenta echipei fac parte:

- Iordache Ramona Lucia - executor rnjudecatoresc, absolvent al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Titu rnMaiorescu, absolvent al cursurilor de masterat "Mediere in Dreptul Afacerilor", rna obtinut totodata o bursa Erasmus la "Faculte du Droit, d'economie et de rngestion" - Universite D'Orleans - Franta, anul universitar 2005-2006.

- rnRazvan Cuc - consilier, absolvent al Universitatii Romano-Americane, detine un rnmasterat indomeniul Integrarii Europene, beneficiar al unei burse Leonardo da rnVinci in Marea Britanie in anul universitar 2005-2006,in prezent, doctorand la rnAcademia Romana. Comunica fluent atat in limba engleza cat si in limba rnfranceza.

Precum si personal auxiliar necesar in vederea desfasurarii rneficiente a activitatii si a aducerii la indeplinire a actului de rnexecutare
rnrn
rn

PROGRAM DE LUCRU

LUNI - VINERI 8.30 - 16.30 (se pot face programari si in afara orelor de program, avand rugamintea de a telefona in prealabil la secretariatul biroului)


 
  Persoana de contact: Iordache Ramona-Lucia
  Judetul: Giurgiu
  Localitatea: Giurgiu
  Adresa: Episcopiei , nr. 15
    0724510398
    0246/211734
    bejiordache@yahoo.com
    www.www.executorgiurgiu.ro

*

*

*