BIROU EXECUTOR JUDECATORESC TATU ANCA din AVRIG: executorul judecătoresc tatu anca a fost numit în funcţie prin ordinul ministrului justiţiei, nr. 2447/c din 24.11.2011. în cadrul biroului activează o echipă t

BIROU EXECUTOR JUDECATORESC TATU ANCA

 
BIROU EXECUTOR JUDECATORESC TATU ANCA Poza

Executorul Judecătoresc TATU ANCA a fost numit în funcţie prin Ordinul Ministrului Justiţiei, nr. 2447/C din 24.11.2011.

În cadrul biroului activează o echipă tânără şi dinamică, al cărei obiectiv permanent este realizarea drepturilor creditorilor, drepturi recunoscute prin titlurile executorii. Ceea ce ne recomandă este seriozitatea, operativitatea şi responsabilitatea pe care ne-o impunem în toate activităţile pe care le întreprindem.

Biroul de executare silită colaborează cu specialişti din toate domeniile adiacente executării silite (avocaţi, experţi evaluatori, notari, contabili, detectivi etc.), ceea ce asigură un plus de eficienţă activităţii în care suntem implicaţi în slujba clienţilor noştri. Totodată, asigurăm confidenţialitate, iar solicitările dumneavoastră beneficiează de un profesionalism ce are la bază respectarea cu stricteţe a cadrului juridic ce reglementează activitatea executorilor judecătoreşti.


 
  Persoana de contact: Tatu Anca
  Judetul: Sibiu
  Localitatea: AVRIG
  Adresa: GHEORGHE LAZAR , AVRIG, STR. GHEORGHE LAZAR, NR. 2A, SIBIU
    0726518086
    0269525555
    executor.tatu.anca@gmail.com

*

*

*