Future Accounting Services SRL din Bucuresti: future accounting services este o societate de expertiza contabila, servicii de consultanta financiara si fiscala si contabilitate. future accounting services a

Future Accounting Services SRL

 

Future Accounting Services este o societate de expertiza contabila, servicii de consultanta financiara si fiscala si contabilitate. Future Accounting Services a luat fiinta in anul 2010, din dorinta de a oferi clientilor nostri servicii personalizate in cadrul unei comunicari interactive permanente. Obiectivul nostru este sa asiguram servicii de contabilitate, consultanta fiscala si management financiar-contabil la cel mai inalt standard de performanta, bazat pe o pregatire profesionala continua in cadrul organismelor profesionale precum Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (C.E.C.C.A.R.) si Camera Consultantilor Fiscali din Romania (C.C.F.R.).

\r\n

Cui ne adresam ? Intreprinderilor mici si mijlocii, cu diferite obiecte de activitate (comert, prestari servicii, alimentatie publica, productie, constructii, turism, transporturi, consignatie); - Persoanelor fizice autorizate, persoanelor care exercita profesii liberale (avocati, notari, medici, ingineri); - Societatilor care trec prin perioade aglomerate si au nevoie de sprijin profesionist in domeniul financiar contabil ; - Organizatiilor nonprofit.


 
  Persoana de contact: Alina Tudusciuc
  Judetul: Bucuresti
  Localitatea: Bucuresti
  Adresa: Sos. Stefan cel Mare , 54, bl.37, ap.33, sector 2
    0736.890225
    021.210.0915
    office@accounting-services.ro
    www.accounting-services.ro

*

*

*