Birou Expert Contabil Munteanu Ionela din Constanta: biroul de expertiza contabila este infiintat cu scopul de a oferi servicii financiar-contabile, consultanta si asistenta in afaceri, in conditii de profesionali

Birou Expert Contabil Munteanu Ionela

 
Birou Expert Contabil Munteanu Ionela Poza Biroul de Expertiza Contabila este infiintat cu scopul de a oferi servicii financiar-contabile, consultanta si asistenta in afaceri, in conditii de profesionalism si inalta calitate microintreprinderilor, societatilor mici si mijlocii, asociatiilor si fundatiilor, intreprinderilor individuale si familiale, precum si persoanelor fizice autorizate.

De asemenea, ne adresam si entitatilor publice, oferind consiliere de specialitate in vederea implementarii si dezvoltarii sistemului de control intern managerial, cu respectarea exigentelor si specificului cadrului legislativ in vigoare.

Munca noastra are drept obiectiv asigurarea unor colaborari de lunga durata. Astfel, suntem mereu la curent cu modificarile legislative si analizam in permanenta implicatiile acestora asupra afacerilor dumneavoastra. Cautam sa va mentinem informati cu privire la oportunitatile fiscale si financiare ale afacerii pe care o desfasurati, in vederea optimizarii rezultatelor obtinute.

Un intreprinzator puternic este constient de faptul ca increderea sta la baza succesului. Acesta este si unul din principiile echipei noastre. Prin profesionalism, prin gasirea unor solutii economice optime adaptate specificului activitatii, prin promptitudine, confidentialitate si politica manageriala orientata catre client ne-am propus sa castigam increderea partenerilor nostril.


Experienta si calificarile dobandite pana in prezent de Ionela Munteanu:

- expert contabil definitiv, membru activ CECCAR din anul 2008; membru activ in Grupul Expertilor Contabili Judiciari

- consultant fiscal definitiv, membru activ CCF din anul 2013

- auditor public intern certificat la nivel national

- auditor financiar stagiar membru CAFR din anul 2013 (sectiunea stagiari) 
  Persoana de contact: Ionela Munteanu
  Judetul: Constanta
  Localitatea: Constanta
  Adresa: Plopilor , nr.10
    0766298583
    office@contfisc.ro
    www.contfisc.ro

*

*

*