Cabinet avocat Ducaru Ion Dorel din Brasov: experienta mea se bazeaza pe o indelungata practica, mai bine de zece ani in activitatea de jurist, activitate ce a inclus, avand in vedere pionieratul privatiz

Cabinet avocat Ducaru Ion Dorel

 
Experienta mea se bazeaza pe o indelungata practica, mai bine de zece ani in activitatea de jurist, activitate ce a inclus, avand in vedere pionieratul privatizarilor in Romania si negocieri privind incheierea contractelor de privatizare. De asemenea, am acordat consultanta juridica si reprezentare in instanta a societatilor pe actiuni in legatura cu activitatile comerciale ale acestora.

Am oferit consultanta juridica atat societatilor pe actiuni dar si cu raspundere limitata in domenii precum fuziuni, achizitii, negocieri de contracte comerciale, litigii comerciale, civile, administrativ fiscale, litigii de munca, proprietate intelectuala si concurenta neloiala. Pe langa serviciile de consultanta, mi-am reprezentat clientii in mod eficient, atat in fata instantelor de judecata cat si in fata instantelor arbitrale.

Astfel, de la debutul profesiei de jurist si pana in prezent, mi-am extins in mod constant aria experientei profesionale in domeniile legate de dreptul societar, dreptul comercial, dreptul comertului international, drept financiar si fiscal, drept administrativ, dreptul concurentei, dreptul proprietatii intelectuale toata aceasta activitate constituind o provocare permanenta si o imbogatire semnificativa a experientei mele juridice.

 
  Persoana de contact: Ion DUCARU
  Judetul: Brasov
  Localitatea: Brasov
  Adresa: Jepilor , nr.2, bl.A 8, Sc. D, mezanin
    0723295711,
    0368816058, 0368409256
    office@ducaru.ro
    www.ducaru.ro

*

*

*