Avocat Ciprian-Andrei Motorga din Bucuresti: ciprian motorga este fondator și partener coordonator al motorga, cănureci & asociații. ciprian este licenţiat în drept, deţine un master în ştiinţe penale

Avocat Ciprian-Andrei Motorga

 
Avocat Ciprian-Andrei Motorga Poza

Ciprian Motorga este fondator și partener coordonator al Motorga, Cănureci & Asociații. Ciprian este licenţiat în drept, deţine un master în Ştiinţe Penale şi este membru în Baroul Bucureşti şi al Uniunii Naţionale a Barourilor din România.

Principalele domenii în care activează sunt Dreptul Penal, Dreptul Fiscal, Dreptul Comercial și al Comerțului Internațional, Dreptul Financiar-Bancar și Energie & Resurse Naturale.

Dosarele penale complexe în care a fost angrenat, și ale căror rezultate au fost încununate de succes pentru clienții apărați, îl recomandă drept un avocat de referință în privința expertizei pe care o deține în cazul infracțiunilor de criminalitate economico-financiară, a celor de corupție și a celor de spălare de bani.

Pe lângă personalitatea puternică, temeinica pregătire, ambiția și calitatea impecabilă a serviciilor juridice oferite i-au adus recunoașterea și încrederea celor cu care a colaborat. De asemenea, pe lângă talentul oratoric este esenţial ca un avocat să se exprime impecabil în scris, astfel el a publicat diverse articole şi studii în reviste de specialitate, cum ar fi: “Corupția, unul dintre cei mai mari dușmani ai democrației”, “Prevenirea şi combaterea spălării banilor”, “Perspectiva diplomatică asupra politicii României în UE” etc.


 
  Persoana de contact: Motorga Ciprian - Andrei
  Judetul: Bucuresti
  Localitatea: Bucuresti
  Adresa: Calea Plevnei , 141
    0735249249
    ciprian.motorga@cccm.ro
    www.www.cccm.ro

*

*

*