Cabinet Avocat & Mediator SIMBOTIN REMUS din Brasov: de-a lungul anilor si a contactelor, cu o gama larga si variata de clienti si spete, tineretea s-a impletit cu experienta, iar in acest moment cabinetul de avoc

Cabinet Avocat & Mediator SIMBOTIN REMUS

 
Cabinet Avocat & Mediator SIMBOTIN REMUS Poza
De-a lungul anilor si a contactelor, cu o gama larga si variata de clienti si spete, tineretea s-a impletit cu experienta, iar in acest moment Cabinetul de Avocat si Mediator SIMBOTIN REMUS are un portofoliu diversificat si ofera servicii de consultanta, asistenta si reprezentare in instanta sau in afara acesteia, atat persoanelor fizice cat si celor juridice.

Pentru a veni in ajutorul Dvs., cabinetul a stabilit parteneriate cu notari publici, executori judecatoresti, cu birouri de experti din diverse domenii de activitate si cu alti profesionisti independenti.

In plus, serviciile Cabinetului de Avocat si Mediator SIMBOTIN REMUS includ intotdeauna un sistem de protectie a informatiilor confidentiale ale clientilor, un sistem de raportare periodica prin care clientii primesc un raport informativ referitor la activitatea desfasurata si stadiul proiectelor in derulare sau la informatii cu valenta juridica.

Precizam ca informatiile si sfaturile acordate pe forumul acestui site sau raspunsurile date pe e-mail nu reprezinta consultanta juridica si nu implica in niciun fel raspunderea avocatului, fiind doar aprecieri si sugestii cu caracter general. Consultatiile juridice pentru cazuri concrete nu sunt gratuite si se acorda exclusiv la sediul cabinetului de avocat.

DE ACTUALITATE: Va oferim ajutor specializat pentru recuperare integrala, in instanta, a taxei de prima inmatriculare si a taxei de poluare pentru orice autovehicul inmatriculat, achizitionat din tara sau strainatate. Valabil si pentru cazurile in care s-a incasat partial - recuperare diferenta dintre taxa speciala de prima inmatriculare si taxa de poluare. Actiuni la nivel national. Vizitati web site-ul nostru pentru detalii.

 
  Persoana de contact: Simbotin Remus
  Judetul: Brasov
  Localitatea: Brasov
  Adresa: Iuliu Maniu , nr. 43, et. 1, cam. 110
    0745574151
    0268418880
    av.simbotin@yahoo.com
    www.lex-brasov.ro

*

*

*