GAMAN & Asociaţii din ROmania: servicii integrate profesionistsuntem o companie specializată în managementul recuperării şi colectării creanţelor comerciale şi civile formată din profesion

GAMAN & Asociaţii

 
GAMAN & Asociaţii Poza

SERVICII INTEGRATE PROFESIONIST


Suntem o companie specializată în managementul recuperării şi colectării creanţelor comerciale şi civile formată din profesionişti in domeniul juridic, managementului resurselor şi finanţelor, orientată către client şi preocupaţi de continuarea colaborării eficiente între parteneri.


Dincolo de a soluţiona litigii, asigurăm servicii integrate de consultanţă, reprezentare şirnasistenţă juridică pentru persoane juridice române sau străine, în angajarea procedurilor şi litigiilor fiscale şi financiare, administrative sau judiciare, contestaţii contra actelor organelor de control fiscal sau în materie de taxe şi impozite, care aduc beneficii semnificative, prin împarţirea riscurilor şi preluarea responsabilităţilor.


Reprezentăm interesele companiei dvs. în faţa autorităţilor statului, a orcărui organism de control sau a executorului judecătoresc, în urmărirea şi supravegherea procedurii de executare sau pentru valorificarea eficientă a creanţei în cadrul procedurii de executare silită.


Contribuim la reducerea costurilor prin furnizarea de soluţii şi punerea în slujba dvs.rna cunoştinţelor echipei noastre, în scopul negocierii, medierii, arbitrajului comercial sau obţinerii celor mai sigure contracte pentru activităţile desfăşurate de compania dumneavoastră, generând continuitate într-un domeniu exigent, dinamic şi întro continuă mişcare.


Dacă parcurgeţi această ofertă, înseamnă că apreciaţi noutatea serviciilor integrate care propun eficienţă, aduc plus valoare afacerii şi ajută la dezvoltarea acesteia, obţinând în acelaşi timp reduceri de costuri şi siguranţă.


 
  Persoana de contact: CATALIN GAMAN
  Judetul: Bacau
  Localitatea: ROmania

    +4074089991
    mediereonesti@gmail.com
    www.www.catalingaman.ro

*

*

*