Decalex - Recuperari Creante din Bucuresti: recuperari creantesocietatea noastra va indruma si va ajuta in a recupera pe caile impuse de lege datoriile civile sau comerciale.din punct de vedere al procedu

Decalex - Recuperari Creante

 
RECUPERARI CREANTE

Societatea noastra va indruma si va ajuta in a recupera pe caile impuse de lege datoriile civile sau comerciale.


Din punct de vedere al procedurilor de recuperare a creantelor acestea cuprind doua etape:


Etapa initiala in care debitorul va fi contactat in vederea instiintarii asupra creantelor, asupra consecintelor neplatii la termen si vor fi demarate proceduri dern executare silita in cazul in care exista titluri executorii. In cadrul acestei etape clientii nostri vor primi toate datele despre debitorii lor si despre solvabilitatea acestora.


Etapa a doua in care se vor promova actiuni in instanta pentru rnobtinerea de titluri executorii si/sau actiuni de recuperare efectiva rnprin proceduri de executare silita.


Serviciul recuperari creante se ocupa cu urmatoarele domenii:


 • imprumuturi nerestituite la termen; plata drepturilor salariale neachitate de angajator la termenul stabilit intre partisume de bani datorate in baza contractelor de inchirieresume de bani datoarte ca urmare a unei prestari de serviciisume de bani restante ca urmare a incheierii unor acte juridice rntranslative de proprietate cum ar fi contractele de vanzare-cumpararesume reprezentand prejudicii reale cauzate unor personae fizice cumparatori; sume datorate ca urmare a unor servicii de intermediere si comisionariat.

 • Totodata societatea nostra, in cazul in care exista dovezi temeinice de incalcare a legilor sesizeaza in numele clientilor sai organele statului pentru prevenirea si/sau sanctionarea rncelor raspunzatori de nerespectarea dispozitiilor legale privind autorizarile sau conditiile specifice de desfasurare a activitatillor.


  Avantajele colaborarii cu noi:
  Clientii platesc mai rapid odata ce este implicat un serviciu de recuperare a creantelor;
  Onorariul nostru este foarte scazut şi poate fi negociat in functie de rnmai multe criterii, in incercarea de a oferi fiecarui client o solutie personalizata;
  Asiguram un serviciu de recuperare creante la nivel national;
  Ocupandu-ne de recuperarea creantelor dvs. veti avea mai mult timp pentru desfaşurarea propriei activitati.

  Cabinetul nostru se angajeaza sa va reprezinte in fata instantei pe toata durata litigiului in scopul recuperarii creantei dvs.; totodata aceasta faza impune incheierea unui contract de asistenta juridica.


  www.decalex.ro
  http://blog.decalex.ro/
  [email protected]
  0742297538

   
    Persoana de contact: Cristiana Florea
    Judetul: Bucuresti
    Localitatea: Bucuresti
    Adresa: Piata Alba Iulia , nr. 4
      0742297538
      0311077550
      deca_lex@yahoo.com
      www.decalex.ro

  *

  *

  *