Costea, Olosutean-Micu, Bădău - Cabinete de avocat grupate din Cluj-Napoca: biroul nostru este situat în cluj-napoca și este format din avocați cu o experiență vastă în domeniul juridic. oferim clienților noștri consultanță, studiu docu

Costea, Olosutean-Micu, Bădău - Cabinete de avocat grupate

 
Biroul nostru este situat în Cluj-Napoca și este format din avocați cu o experiență vastă în domeniul juridic. Oferim clienților noștri consultanță, studiu documente, redactare acte juridice, redactare rapoarte due-diligence, dar și reprezentare în fața instanțelor de judecată și a diferitelor instituții sau autorități publice. Avocații noștri vă pot ajuta în situațiile în care aveți debite nerecuperate. Veți alege împreună cu ei cea mai bună strategie de recuperare, adaptată în funcție de fiecare caz în parte.
Totodată, acordăm consultanță în materia cesiunii de acțiuni și părți sociale, majorare capital social; redactăm cereri de deschidere a procedurii de insolvență, cereri de înscriere la masa credală a debitoarei, contestații la tabelul preliminar sau definitiv de creanțe, hotărâri ale adunării creditorilor sau contestații la măsurile luate de către administratorul judiciar, precum și reprezentare în cadrul acestor proceduri.

 
  Persoana de contact: Adela Bădău
  Judetul: Cluj
  Localitatea: Cluj-Napoca
  Adresa: Piata Avram-Iancu , nr. 9, ap. 3
    0741008856
    +4 0264 704 594
    adela.badau@comb-law.ro
    www.comb-law.ro

*

*

*