Cazacu Manolache Popa SCA din București: cmp este o firma de avocatura de tip boutique, care a luat fiinta in 2013, ca urmare a aspiratiei comune a fondatorilor sai de a stabili un punct de reper in as

Cazacu Manolache Popa SCA

 

CMP este o firma de avocatura de tip boutique, care a luat fiinta in 2013, ca urmare a aspiratiei comune a fondatorilor sai de a stabili un punct de reper in asistenta juridica de prim esalon, pe o baza autentica de integritate si stabilitate. CMP e o structura libera de compromisuri si nu va servi vreodata drept vehicul pentru atingerea, prin orice mijloace, a unor obiective dubioase.

CMP dispune de capacitatea de a aloca resurse intelectuale consistente la toate nivelurile de solutionare a conflictelor, arbitraj, insolventa si restructurare, concurenta, drept societar, drept administrativ, tranzactii imobiliare, dreptul muncii si achizitii publice. CMP lucreaza cu mari corporatii, multinationale, fonduri de investitii, autoritati, dar si cu intreprinzatori mici si mijlocii, oferind o plaja larga de servicii juridice, de la chestiuni de extrema complexitate la nevoi juridice tranzactionale de zi cu zi.

Sistemul nostru de facturare include onorarii fixe lunare, onorarii pausale pe proiecte, onorarii de succes, tarife uniformizate, indiferent de nivelul de senioritate al profesionistilor implicati in proiecte, toate aplicate pe principiul transparentei si adaptate la natura specifica a misiunilor legale care ne sunt incredintate de catre clienti. Ocazional, la cererea clientilor nostri, percepem si tarife orare.

CMP se diferentiaza de avocatura conventionala al carei model de guvernare favorizeaza in special figuri individualiste sau structuri rigid compartimentate. CMP aplica un model de business progresist, propice inovatiei, comunicarii interdepartamentale si lucrului in echipa, si care permite profesionistilor sai sa actioneze, in toate situatiile, in lumina principiul „the client calls the shots”.


 
  Persoana de contact: Sebastian Ionuț Cazacu
  Judetul: Bucuresti
  Localitatea: București
  Adresa: General Constantin Budisteanu , nr. 28C, Budisteanu Center, et. 1
    00407225415
    0040372722005
    office@cmp-lawyers.com
    www.cmp-lawyers.com

*

*

*