Cabinet de avocat SERIA IOAN din bucuresti: mă numesc seria ioan, sunt avocat definitiv si membru al baroului bucureşti, titular al cabinetului de avocat “seria ioan” si am deosebita placere de a ma prez

Cabinet de avocat SERIA IOAN

 
Cabinet de avocat SERIA IOAN Poza

Mă numesc SERIA IOAN, sunt avocat definitiv si membru al Baroului Bucureşti, titular al Cabinetului de Avocat “SERIA IOAN” si am deosebita placere de a ma prezenta vizitatorilor site-ului EuroAvocatura.ro

Astfel, subsemnatul am absolvit cursurileFacultăţii de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti, promoţia 1992, Secţia Ştiinţe Juridice şi am lucrat încă de la absolvire în domeniul juridic, ca şi consilier la mai multe societatati comerciale.

Incepand cu anulluna februaruie a anului 2009 ca si am fost admis ca si avocat definitiv in Baroul Bucuresti si tot de la aceeasi data sunt titularal Cabinetului de Avocat “SERIA IOAN”.

Prin natura profesiei , m-am confruntat cu o multitudine de probleme de ordin juridic, începând cu redactarea şi avizarea contractelor comerciale sau civile, acordarea de consultanţă juridică în toate domeniile dreptului fie el comercial, civil sau bancar, insolventa, etc.

Redactarea cererilor cu caracter juridic şi contrasemnarea lor, atestarea identităţii părţilor, a conţinutului şi datei actelor juridice, avizarea lor pentru legalitate au constituit şi constituie atribute permanente ale profesiei de avocat.

Am reprezentat clientela in dosare civile avand ca si obiect revendicari sau partaje, dosare comerciale si am obtinut recuperarea creanţelor de la debitori, inclusiv prin procedura somaţiei de plată sau prin investirea cu formulă executorie a titlurilor de valoare emise de aceştia ( Cambii, Biletela Ordin, CEC-uri), punerea lor în executare prin intermediul executorilor judecătoreşti.

Am reprezentat cu succes clientela in dosare de insolventa complicate la Tribunale sau la Curtile de Apel.

Totodata, am o experienţă consolidata in domeniul tranzactiilor imobiliare, fiind , de asemenea, expert evaluator de proprietati imobiliare si membru titular ANEVAR din anul 2008 .

Ca si expert evaluator EPI am redactat rapoarte de evaluare în vederea determinarii valorii de piaţă pentru vânzare, garantarea imprumuturilor sau pentru impozitare.

Am intocmit rapoarte de evaluare pentru terenuri in localitatile Tunari, 1 Decembrie 1918, Rosu sau in Bucuresti, precum si pentru apartamente, sau vile unifamiliale.

Deasemenea, ţinând cont de dispoziţiile legale în vigoare, am intocmit multe rapoarte de evaluare pentru determinarea valorii juste a activelor imobilizatedin grupa I pentru înscrierea lor în contabilitate.

Recent, am terminat si cursurile sectiunii \"Evaluarea Bunurilor Mobile\" organizate de ANEVAR, urmand ca in cel mai scurt timp sa ma autorizez si pentru aceasta sectiune.

Fiind absolvent de liceu cu specializarea topografie si masuratori terestre ( cadastru) am foarte multe cunostinte utile profesiei despre documentatia tehnico-juridica ce trebuie intocmita in cadrul tranzactiilor judiciare cu proprietati imobiliare, intocmirea Cartilor Funciare, relatiile cu expertii cadastrali sau cu institutiile de stat abilitate .


 
  Persoana de contact: Avocat Seria Ioan
  Judetul: Bucuresti
  Localitatea: bucuresti
  Adresa: liviu rebreanu , bl A 6, sc.6, apt.70, sectorul 3, cod 031791
    0757067377
    0216435857
    avocat.seria@gmail.com

*

*

*