Cab. de Av. si Mediator Mihaela Georgescu din Galati: acordam asistenta juridica in toate cauzele privind litigii patrimoniale, recuperari creante, desfacerea casatoriei, incredintarea minorilor,etc. de asemenea, l

Cab. de Av. si Mediator Mihaela Georgescu

 
Cab. de Av. si Mediator Mihaela Georgescu Poza

Acordam asistenta juridica in toate cauzele privind litigii patrimoniale, recuperari creante, desfacerea casatoriei, incredintarea minorilor,etc. De asemenea, la nivel comunitar, acordam asistenta juridica in cauzele penale sau civile cu elemente de drept roman sau comunitar.

\r\n

In cazul in care partile au ajuns la o intelegere, pot apela la mediere, prin care se solutioneaza litigii de natura civila, comerciala, de familie(neintelegerile dintre soti privind continuarea casatoriei, exercitiul drepturilor parintesti, stabilirea domiciliului copiilor, contributia parintilor la intretinerea copiilor), din domeniul protectiei consumatorilor(in cazul in care consumatorul invoca existenta unui prejudiciu ca urmare a achizitionarii unor produse sau servicii defectuoase, a nerespectarii clauzelor contractuale sau a garantiilor acordate, a existentei unor clauze abuzive cuprinse in contractele incheiate intre consumatori si agentii economici ori a incalcarii altor drepturi prevazute de legislatia nationala sau a Uniunii Europene), in materia conflictelor de drepturi din domeniul litigiilor de munca si chiar in materie penala, dar numai in cazul infractiunilor pentru care legea prevede ca raspunderea penala este inlaturata prin retragerea plangerii prealabile sau impacarea partilor. 
  Persoana de contact: Mihaela Georgescu
  Judetul: Galati
  Localitatea: Galati
  Adresa: str.Logofat Tautu, , nr.3 (in spatele mag Winmarkt)
    0740902758
    0236/494952
    micagl@yahoo.com
    www.mediatorgalati.ro

*

*

*