Cabinet de avocat Elena Laura Herescu din București: membru al baroului bucurești din februarie 1999, titular al cabinetului de avocat cu competențe profesionale în:- civil: proprietate, uzucapiuni, obligatii de a

Cabinet de avocat Elena Laura Herescu

 
Cabinet de avocat Elena Laura Herescu Poza Membru al baroului București din februarie 1999, titular al Cabinetului de avocat cu competențe profesionale în:
- Civil: proprietate, uzucapiuni, obligatii de a face, raspunderi delictuale, prejudicii, daune-interese, uzufruct, posesie, servitute, mosteniri legale, testamentare, legate.
- Familie: divorturi, domiciliu minori, pensii alimentare, reîncredintari minori, program vizită minori, tutelă, partaj dupa divort, adoptii.
- Contracte civile și comerciale
- drept imobiliar
- dreptul muncii
- internațional privat
- asociații de proprietari
- contencios administrativ

Servicii: consultanță, asistență și reprezentare în litigii, analize de caz pre-litigios, litigios, redactări cereri de chemare în judecată, întâmpinări, reconvenționale, chemări în garanție, notificări, memorii, redactări/modificări/interpretări contracte civile/comerciale/muncă.

Program lucru L-V 10,00-19,30, Sâ 11,30-14,30

Doar cu programări prealabile telefonice/e-mail/whatApp.

Se oferă servicii juridice de specialitate și în sistem online( la distanță) pentru persoane aflate în afara țării/orașului de reședință al cabinetului de avocat/nedeplasabile. Detalii prin e-mail; în funcție de particularitățile cazului.


 
  Persoana de contact: av. Laura herescu
  Judetul: Bucuresti
  Localitatea: București
  Adresa: B-dul Iuliu Maniu , nr. 52-72, sector 6
    0722338081
    avocat.herescu@gmail.com
    www.avocat-consultanta.com

*

*

*