Ioana Voicu - Cabinet de Avocat - Voicu Legal Partners din Ploiesti: ioana voicu - cabinet de avocat - ofera clientilor –persoane fizice si juridice – o varietate de servicii legale cu preponderenta în dreptul afacerilor.ne-am re

Ioana Voicu - Cabinet de Avocat - Voicu Legal Partners

 
Ioana Voicu - Cabinet de Avocat - Voicu Legal Partners Poza
Ioana Voicu - Cabinet de avocat - ofera clientilor –persoane fizice si juridice – o varietate de servicii legale cu preponderenta în dreptul afacerilor.

Ne-am remarcat prin experienta si abordarea riguroasa, orientata spre atingerea obiectivelor clientilor nostri, bazându-ne pe un real parteneriat cu acestia.

Va oferim o gama larga de servicii de consultanta la cel mai înalt nivel, asigurându-va asistenta si reprezentarea necesara în fata instantelor de judecata dar si în fata oricaror autoritati si institutii cu activitate jurisdictionala.

Pentru a raspunde cu promptitudine solicitarilor clientilor nostri colaboram cu profesionisti din alte domenii – experti, notari publici, executori judecatoresti, contabili, lichidatori judiciari – atât din Bucuresti, Ploiesti cât si din tara.

Echipa noastra este mereu la curent cu schimbarile din mediul economic si financiar, oferind solutii viabile partenerilor sai, fara a renunta la standardele de calitate si principiile care le caracterizeaza activitatea:

  • Experienta
  • Performanta
  • Integritate
  • Profesionalism

 
  Persoana de contact: Ioana Voicu
  Judetul: Prahova
  Localitatea: Ploiesti
  Adresa: Ion Maiorescu , Nr. 12, Bl. 33S1, Et. 5, Ap.5D
    +4072246414
    0244523208
    contact@vlp-consulting.ro
    www.vlp-consulting.ro

*

*

*