SCA GRIMBERG & PARTNERS din Bucuresti: satisfactia clientilor sca grimberg si asociatii este obtinuta prin asigurarea serviciilor de avocatura la cele mai inalte standarde de eficienta si calitate, d

SCA GRIMBERG & PARTNERS

 
SCA GRIMBERG & PARTNERS Poza

Satisfactia clientilor SCA GRIMBERG SI ASOCIATII este obtinuta prin asigurarea serviciilor de avocatura la cele mai inalte standarde de eficienta si calitate, dar si prin tratarea lor cu demnitate si respect.


Domeniile de expertiza pentru care societatea ofera servicii de asistenta juridica si reprezentare sunt: Dr.civil, Dr. comercial si corporativ, Dr. proprietatii intelectuale, Dr. administrativ, Dr. fiscal, Dr. bancar, Dr.penal, Dr. muncii, Dr. maritim si fluvial, Dr. Familiei, Dr. maritim, malpraxis, Recuperari creante, Asociatii si fundatii, Asistenta juridica in domeniul imobiliar si al constructiilor, Dr. consumatorului, Telecomunicatii IT si media, Activitati fiduciare, Achizitii publice si concesiuni.

SCA GRIMBERG SI ASOCIATII, pentru a oferii clientilor o transparenta decizionala in contractare, vine in ajutorul acestora cu recomandari (probate) pentru servicii oferite de: executori judecatoresti responsabili, notari, experti contabili precum si agenti autorizati inregistrare marci, ajutand astfel clientii sa-si solutioneze disputele rapid si fara complicatii.


 
  Persoana de contact: Grimberg Cristiana
  Judetul: Bucuresti
  Localitatea: Bucuresti
  Adresa: Bd.Pache Protopopescu , nr.87, et.1, sector2
    0721.220.46
    021.323.78.27
    cristianagrimberg@yahoo.com
    www.grimberglawyers.ro

*

*

*