BIROU MEDIATOR DINU GEORGETA din Ploiesti: rnbiroul de mediere dinu georgeta , din ploiesti str. v. boerescu nr. 11 , mobil 0723479981, va comunica urmatoarele:rnin cazul in care aveti un litigiu(confli

BIROU MEDIATOR DINU GEORGETA

 

rn

BIROUL DE MEDIERE Dinu Georgeta , din Ploiesti str. V. Boerescu nr. 11 , mobil 0723479981, va comunica urmatoarele:

rn

In cazul in care aveti un litigiu(conflict) si trebuie sa ajungeti in instanta , va trebui sa stiti ca inainte de a merge in instanta aveti posibilitatea sa va rezolvati litigiul pe cale amiabila prin MEDIERE.

rn

Obligaţi să treacă pe la mediatori

rn

Vizita la mediatorul judiciar a devenit obligatorie începând cu 1 februarie2013, pentru informare obligatorie. .Asta pentru că organele judiciare, judecătorii, procurorii şi poliţiştii vor avea obligaţia să informeze părţilor implicate într-un proces civil de avantajele folosirii procedurii medierii pentru soluţionarea conflictelor. Dispoziţia este cuprinsă în Legea nr. 370/2009 care aduce modificări la Legea nr. 192/2006 privind medierea judiciară.

rn

Medierea este o modalitate alternativa de solutionare a conflictelor pe cale amiabila iar cel care apeleaza la mediere o face pentru ca este in avantajul sau .Daca doresti sa stingi un litigiu cat mai repede, medierea e solutia optima.

rn

La mediere, tu esti cel care decizi termenii intelegerii impreuna cu partea cu care ai un litigiu.

rn

Medierea acoperă nu doar conflictele comerciale, ci şi pe cele, de familie , sănătate sau educaţie.


 
  Persoana de contact: Dinu Georgeta
  Judetul: Prahova
  Localitatea: Ploiesti
  Adresa: VASILE BOERESCU NR. 11 , VASILE bOERESCU NR.11
    0723479981
    dinugeorgeta2011@yahoo.com

*

*

*