Cabinet Individual Avocat Ungureanu Raluca - Daniela din Bucuresti: obiectivul nostru principal este acela de a veni in intampinarea clientilor nostri, persoane fizice si juridice,deopotriva, oferindu-le protectia si solutiile c

Cabinet Individual Avocat Ungureanu Raluca - Daniela

 

Obiectivul nostru principal este acela de a veni in intampinarea clientilor nostri, persoane fizice si juridice,deopotriva, oferindu-le protectia si solutiile cele mai bune, adaptate fiecarui caz incredintat. Suntem adeptii modului neagresiv de abordare, analizand fiecare situatie cu flexibilitate si, acolo unde domeniul de expertiza ne permite, cu inventivitate.
rnSi pentru ca, dupa cum afirmam mai sus, interesele clientului nostru primeaza, avem in vedere, intotdeauna, urmatoarele principii:
rnI. Identificarea problemelor clientilor nostri si selectarea celor mai bune solutii, in cel mai scurt timp
II. Formularea unor opinii legale care sa reflecte realitatea sanselor de castig, intr-o maniera clara, astfel incat clientul sa aiba ocazia de a cantari singur informatiile primite si de a opta pentru solutia pe care acesta o considera optima, in vederea rezolvarii situatiei expuse.

Ariile de expertiza pe care le acoperim:

DREPTUL CIVIL

DREPTUL FAMILIEI

DREPTUL COMERCIAL SI SOCIETAR

DREPT ADMINISTRATIV SI FISCAL

DREPT PENAL

LEGISLATIE ASIGURARI

AFACERI IMOBILIARE

RECUPERARI CREANTE

DREPTUL MUNCII


 
  Persoana de contact: Ungureanu Raluca - Daniela
  Judetul: Bucuresti
  Localitatea: Bucuresti
  Adresa: Calea Vacaresti , nr. 234, Sector 4
    0747991158
    totoshoo@yahoo.com
    www.ungureanusiasociatii.ro

*

*

*