Birou de traduceri Traduceri10 Plus din Bucuresti: traduceri10 ofera o gama completa de servicii de traduceri autorizate si legalizate, precum si servicii conexe pentru companiile straine ce urmaresc sa se extin

Birou de traduceri Traduceri10 Plus

 
Birou de traduceri Traduceri10 Plus Poza
Traduceri10 ofera o gama completa de servicii de traduceri autorizate si legalizate, precum si servicii conexe pentru companiile straine ce urmaresc sa se extinda pe piata din Romania, precum si pentru companiile nationale ce doresc sa isi lanseze si sa isi consolideze pozitia pe scena internationala. Pentru ca traim intr-o era a vitezei, comunicarea este foarte importanta, iar flexibilitatea in transmiterea si primirea materialelor este una dintre avantajele majore pe care le oferim clientilor nostri.

Reputatia Traduceri10 a fost cladita prin grija, dedicarea si atentia cu care gestionam fiecare proiect in parte, respectand intotdeauna etapele procesului de traducere, pentru a garanta calitatea serviciilor prestate. Proiectele dumneavoastra sunt mereu realizate cu maxima corectitudine, punctualitate si confidentialitate, iar Managerul de Proiect se va asigura intotdeauna ca cerintele dumneavoastra si cele ale proiectului sunt respectate si integrate.

Echipa Traduceri10 realizeaza traduceri autorizate si traduceri legalizate la preturi competitive, oferind o grila de discounturi avantajoase, pentru peste 20 de limbi. Realizam traduceri specializate in colaborare cu specialisti in domeniu (medici, ingineri, economisti, avocati), adaugand valoare traducerilor realizate. Echipa noastra este formata numai din traducatori autorizati de Ministerul Justitiei, fiind specializati pe domenii variate, precum: juridic, tehnic, economic, financiar-bancar, web si IT, medical, etc., astfel incat proiectele dumneavoastra de traduceri sa fie pe maini competente si sa fie gestionate cu toata atentia cuvenita.

Va invitam sa ne contactati pentru detalii suplimentare la [email protected]!


 
  Persoana de contact: Pusca Andra Maria
  Judetul: Bucuresti
  Localitatea: Bucuresti
  Adresa: Lacul Zanoaga
    0722756060
    031.436.49.09
    contact@traduceri10.ro
    www.traduceri10.ro

*

*

*