LAZAR VIORICA - TRADUCATOR AUTORIZAT LIMBA ITALIANA din ARAD: sunt lazar viorica,traducatoare si interpreta de limba italiana, freelance, autorizata de ministerul justitiei din romania din anul 2007. experienta profesional

LAZAR VIORICA - TRADUCATOR AUTORIZAT LIMBA ITALIANA

 

Sunt Lazar Viorica,traducatoare si interpreta de limba italiana, freelance, autorizata de Ministerul Justitiei din Romania din anul 2007.

Experienta profesionala
Inca din anul 2000 am inceput sa colaborez in domeniul traducerilor cu mai multe societati cu capital italian precum si cu persoane fizice care aveau nevoie de servicii de traducere si interpretariat din/in limba italiana. Am lucrat ca interpret in cadrul unor conferinte si intalniri oficiale, seminarii, tratative, audieri, procese penale, intruniri.

Plecand de la o baza lingvistica consolidata in timp si fortificata ulterior de o pregatire profesionala si specializata, indreptata spre traducere si interpretariat, le ofer clientilor mei o gama de servicii de inalta calitate si solutii personalizate. Serviciile mele se adreseaza atat persoanelor fizice cat si celor juridice, institutiilor de stat, companiilor nationale si internationale, institutiilor publice, birourilor de avocatura si notariale, tuturor celor care cauta si apreciaza profesionalismul si un inalt standard calitativ in domeniul traducerilor si interpretariatului.

SERVICII:
Traduceri autorizate
-Traduceri juridice, traduceri de documente si acte oficiale, diplome si acte de studii;
-Traduceri tehnice, traduceri IT&C, traduceri medicale si farmaceutice;
-Traduceri economice; documente diverse.

Interpretariat
Va stau la dispozitie pentru diferite evenimente, cum ar fi: conferinte, intalniri de afaceri, negocieri, licitatii, etc.

Alte servicii
-legalizarea notariala.
Legalizarea unei traduceri se face numai in prezenta documentului original.

Interpretariat si traduceri

*Promptitudine * Calitate * Seriozitate*


 
  Persoana de contact: LAZAR VIORICA
  Judetul: Arad
  Localitatea: ARAD
  Adresa: ALEXANDRU VLAD , NR.18
    0740290915
    lazarviorica@traduceri-italiana.com
    www.traduceri-italiana.com

*

*

*