LAURA VILSAN-BIROU DE MEDIATOR din SIBIU: "always bear in mind that your own resolution to succeed,is more important than any other" a.lincoln. în actualul context legislativ, medierea nu reprezintă nu

LAURA VILSAN-BIROU DE MEDIATOR

 

"Always bear in mind that your own resolution to succeed,is more important than any other" A.Lincoln.

În actualul context legislativ, medierea nu reprezintă numai o simplă alternativă la procedura judiciară, ci şi un mijloc necesar şi eficient de asigurare a degrevării instanţelor româneşti, deci, implicit,un barometru calitativ de măsurare a gradului de performanţă,toleranţă şi nu în ultimul rând, de civilizaţie al actorilor implicaţi în prevenirea şi rezolvarea conflictelor,dar mai ales,al justiţiabililor sibieni. Expressis verbis,medierea este soluţia potrivită pentru cei care vor să câştige cât mai mult din conflictul în care sunt implicati, indiferent de atuurile pe care cred că le au.

Opinez că cea mai bună cale pentru a rezolva probleme,este ca părţile aflate in conflict să se aşeze în jurul mesei şi să înceapă să-şi vorbească, dar mai ales să se asculte.

Eu sunt profesionistul care vă asistă şi vă facilitează să vă găsiţi soluţia,iar aceasta va fi mai bună decat orice altă soluţie impusă de instanţă.Convingeti-vă că aşa este şi participati la şedinţa de informare prealabilă privind avantajele medierii,este gratuită, după care, aveţi deplina libertate de a decide care va fi calea pe care o veţi urma pentru realizarea intereselor dvs!

Laura Vîlsan,

Mediator

SIBIU
 
  Persoana de contact: Laura Vilsan
  Judetul: Sibiu
  Localitatea: SIBIU
  Adresa: LUNGA , NR.20 AP.6
    0722 718291
    -
    laura_camelia@yahoo.com
    www.-

*

*

*