SCA GRIMBERG SI ASOCIATII din Bucuresti : “sca grimberg si asociatii” inseamna ornechipa de profesionisti implicati in rezolvarea problemelor juridice prin protejarea intereselor legitime ale clientilor

SCA GRIMBERG SI ASOCIATII

 
“SCA GRIMBERG SI ASOCIATII” inseamna ornechipa de profesionisti implicati in rezolvarea problemelor juridice prin protejarea intereselor legitime ale clientilor societatii.

“SCA GRIMBERG SI ASOCIATII” furnizeaza servicii juridice eficiente adaptate si personalizate in raport cu fiecare client, cu stilul si cu ritmul sau.

Profesionistii societatii se dedica permanent pentru construirea unei relatii pe termen lung cu clientii sai.Societatea claboreaza, in mod frecvent cu avocati din alte Barouri din Romaniarnsi din strainatate.

Profesionalismul avocatilor “SCA GRIMBERG SI ASOCIATII” este recunoscut si apreciat de catre clientii si partenerii nostri.

Asiguram clientilor nostri consultanta in toate etapele afacerii lor, de la planificare, strategie si implementare in practica a noilor strategii de afaceri, pana la consultarea din punct de vedere juridic, asupra operatiunilor zilnice desfasurate. Societatea se bazeaza atat pe o cunoastere aprofundata a legislatiei incidente in speta, cat si pe interpretarea creativa a acesteia in beneficiul clientilor.
Intelegem pe deplin ca unele conflicte pot si trebuie sa fie solutionate expeditiv pe cand altele necesita prezenta in fata instantelor de judecata. Utilizam in permenanta metode alterantive de solutionare a diferendelor precum medierea, concilierea si arbitrajul.

Concepem si revizuim contracte comerciale, contracte civile si alte tipuri de acorduri si intelegeri in scopul protejarii prin cele mai eficiente metode a drepturilor clientilor nostri si pentru a evita si preintampina pe cat posibil eventualele conflicte si neintelegeri.
Satisfactia clientilor SCA GRIMBERG SI ASOCIATII este obtinuta prin asigurarea serviciilor de avocatura la cele mai inalte standarde de eficienta si calitate, dar si prin tratarea lor cu demnitate si respect.

Regulile esentiale in raport de care societatea isi desfasoara activitatearnsunt:
— loialitatea fata de client

— eficienta in rezolvarea problemelor juridice;
— profesionalismul si rapiditatea in desfasurarea activitatilor;

— confidentialitatea. 
  Persoana de contact: Av. Grimberg
  Judetul: Bucuresti
  Localitatea: Bucuresti
  Adresa: Bd. Pache Protopopescu , nr.87, sector 2
    0721.220.46
    021 3.23.78.27
    cristiana@grimberg.ro
    www.grimberg.ro

*

*

*