Cabinet Individual de Avocat " Opris Bianca Paula" din Bucuresti: cabinetul de avocat " opris bianca paula" a fost infiintat prin decizia baroului bucuresti si functioneaza in temeiul legii nr. 51/1995 privind organizarea si e

Cabinet Individual de Avocat " Opris Bianca Paula"

 
Cabinet Individual  de Avocat

Cabinetul de Avocat " Opris Bianca Paula" a fost infiintat prin Decizia Baroului Bucuresti si functioneaza in temeiul Legii nr. 51/1995 privind organizarea si exercitarea profesiei de avocat.

Cabinetul de Avocat" Opris Bianca Paula " ofera o gama larga de servicii juridice, garantand prin activitatea profesionala apararea drepturilor, libertatilor si intereselor legitime ale clientilor sai, potrivit legislatiei in vigoare.

Acesta are sediul in Bucuresti si este coordonat de avocatul titular Bianca Opris care va garanteaza, alaturi de restul echipei sale, maxima seriozitate si responsabilitate in tratarea problemelor dumneavoastra.

Avocatul Bianca Opris este absolvent de master in drept, membru al Baroului Bucuresti si al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania si impreuna cu echipa de specialisti cu care colaboreaza - notari, traducatori autorizati, executori judecatoresti, psihologi etc. - asigura solutii la un nivel profesional ridicat.


 
  Persoana de contact: Avocat Bianca Opris
  Judetul: Bucuresti
  Localitatea: Bucuresti
  Adresa: Calea Mosilor , nr. 241, sector 2
    0722.242.64
    bianca.opris@yahoo.com
    www.avocatopris.ro

*

*

*