Ionita Florin Vasile - Birou de Mediator din Ploiesti: biroul de mediator ionita florin vasile ofera servicii de mediere celor care doresc sa-si rezolve litigiile intr-un mod eficient si intr-un timp cat mai scurt,

Ionita Florin Vasile - Birou de Mediator

 
Biroul de mediator Ionita Florin Vasile ofera servicii de mediere celor care doresc sa-si rezolve litigiile intr-un mod eficient si intr-un timp cat mai scurt, fara a apela la instanta de judecata. De asemenea,biroul nostru ofera servicii de consultanta, conciliere, facilitare si negociere.

Clientii biroului sunt persoanele fizice sau juridice care sunt intr-un conflict cu alte persoane, fizice sau juridice, si vor sa-si rezolve litigiile pe cale amiabila, intr-un mod elegant, confidential si lipsit de stres.

Rolul mediatorului consta in asistarea partilor sa gaseascao solutie reciproc avantajoasa, in cel mai scurt timp posibil.

Biroul de mediator Ionita Florin Vasile este membru alr Consiliului de Mediere si al Centrului de Mediere Ploiesti si este autorizat de Consiliul de Mediere din Romania pentru rezolvarea conflictelor.


 
  Persoana de contact: Ionita Florin Vasile
  Judetul: Prahova
  Localitatea: Ploiesti
  Adresa: Emile Zolla , nr. 1, bl. A, et. 3, ap. 8
    0723244305
    0344818767
    florin.ionita2@yahoo.com
    www.mediatorprahova.ro

*

*

*