Decalex - Solutii juridice pentru firme din Bucuresti: cine suntem?suntem o echipa tanara, dar experimentata, reuniti sub umbrela decalex . avem sediul in bucuresti, dar avem colaborari inrntoata tara. incercam sa f

Decalex - Solutii juridice pentru firme

 
Decalex - Solutii juridice pentru firme Poza

Cine suntem?


Suntem o echipa tanara, dar experimentata, reuniti sub umbrela Decalex . Avem sediul in Bucuresti, dar avem colaborari inrntoata tara. Incercam sa fim cat mai sociabili, astfel incat ne veti regasi sirnpe Facebook, Twitter sau LinkedIn.rnServiciile juridice pe care le oferim se adreseaza atat companiilor, cat sirnpersoanelor fizice. Ne-am propus ca fiecare caz in parte sa fie o reusita,rnastfel ca ne canalizam toata energia in a invata continuu si a oferi clientuluirnservicii profesioniste, prompte si eficiente.Ce va propunem?


In urma unor studii interne cu privire la necesitatea serviciilor juridice, am descoperit ca doar 19% din firmele intervievate au un departament juridic, sirnchiar si acestea aleg in proportie de 49% sa externalizeze anumite actiuni. Inrnmasura in care peste 60% din firmele intervievate au raspuns ca au avut nevoierncel putin o data de serviciile unui avocat in desfasurarea activitatii, indraznim sa fim proactivi si sa venim in intampinarea dvs. cu urmatoarele servicii:


Consultanta/asistare/reprezentare la infiintarea de SRL, PFA, IF, Asociatii, Fundatii;


Consultanta/asistare/reprezentare in procedurile de recuperari creante;


Consultanta/asistare/reprezentare in procedurile de achizitii publice si in relatiile cu orice alte institutii publice;


Consultantarnin/ si redactarea tuturor documentelor/contractelor necesare in diferite actiuni ale companiei;


Consultanta/asistare/reprezentare in litigii de orice natura din diferite domenii de activitate (imobiliar, asigurari, energie, petrol&gaz, alimentar, transporturi, financiar-bancar, propietate intelectuala, dreptul muncii, etc.)


Consultanta/asistare/reprezentare in toate actiunile firmei la Registrul Comertului.


Nu reusiti sa gasiti acea ramura care va intereseaza in lista oferita de noi? Puteti incerca sa ne dati un telefon. Suntem increzatori ca vom fi capabili sarnva oferim asistenta utila pentru problema dumneavoastra!


www.decalex.ro

www.blog.decalex.ro

[email protected]

tel: - 0311077550

- 0724417920 
  Persoana de contact: Cristian Deca
  Judetul: Bucuresti
  Localitatea: Bucuresti
  Adresa: Piata Alba Iulia , nr. 4
    0757269874
    0311077550
    deca_lex@yahoo.com
    www.decalex.ro

*

*

*