De ce sa scriu pentru EuroAvocatura?
Simplu: pentru ca iti creste notorietatea. Oamenii afla de tine, te citesc, unii te critica, altii te apreciaza si te recomanda. A oferi o informatie valoroasa iti poate aduce prieteni sau oportunitati.. La fiecare articol publicat pe site, noi iti postam o prezentare a ta si/sau a companiei si un link catre pagina ta web si/sau o adresa de e-mail. Articolele de pe EuroAvocatura au o sectiune de comentarii unde poti participa la discutiile despre articolul tau.
Ce ne intereseaza?
Deci te-ai hotarat sa "lucrezi" la propriul tau brand! Alege un subiect care iti place si te intereseaza. Propune articole impartasind celorlalti cunostintele si experienta ta sau dezvolta in articole subiecte propuse de autorii EuroAvocatura! Fa sugestii la articolele care s-au scris deja.
Cum sa scriu un articol?
Nu trebuie neaparat sa tii cont de conventii. De multe ori, oamenii au doar cateva minute de oferit, dar o mica contributie ajuta mult.
Termeni si conditii de publicare
Autorii au toata libertatatea in abordarea subiectelor, atat timp cat acestea au legatura cu viziunea siteului sau cu domeniile de interes abordate in acest website. Orice persoana poate comenta in mod liber contributiile autorilor, atata timp cat comentariile nu au continut jignitor, defaimator, obscen sau care sa contravina in oricare alt mod legislatiei romanesti in vigoare. EuroAvocatura isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care recidiveaza in acest sens. EuroAvocatura isi rezerva dreptul de a selecta (de a invita si elimina) autori, in functie de relevanta contributiilor acestora si implicarea lor in proiect.
EuroAvocatura este proprietarul acestui site, fara a fi totusi proprietarul continutului articolelor care vor fi postate pe site. Copyright-ul, dar si responsabilitatea ce decurge din natura continutului articolelor sau a comentariilor apartin autorilor acestora si nu EuroAvocatura.
Cum trimit un articol/stire/comunicat de presa?
Materiale pot fi trimise la adresa de mail [email protected]
Continutul mail-ului:
Obligatoriu: Titlul articolului/stire Articolul/stire Numele si prenumele autorului/Pseudonimul
Optional (dar recomandat pentru sfarsitul articolului): Nume si prenume/Firma Adresa de mail/website Scurta prezentare (maxim 250 de caractere)
Actualizarea obiectului de activitate conform CAEN Rev. 3. Ghid practic si aspecte juridice Sursa: MCP avocati
Concediul de odihna. Raspunsuri la intrebarile frecvente ale salariatilor Sursa: MCP avocati
Protectia impotriva denigrarii companiei de catre salariati. Drepturi, limite si solutii juridice Sursa: MCP avocati
Perioada de disponibilitate vs. perioada de repaus in activitatea de transport rutier Sursa: MCP avocati
Perioada de proba. Incetarea contractului individual de munca dupa modificarea functiei Sursa: MCP avocati
In cat timp poate fi aplicata o sanctiune disciplinara unui salariat? Pronuntaţă de: Tribunalul Bucuresti
Concursul si perioada de proba. Modalitati diferite de verificare a aptitudinilor profesionale ale salariatului Pronuntaţă de: Tribunalul Bucuresti
Executarea catre salariati a obligatiilor de plata ale institutiilor publice. Care sume pot fi esalonate? Pronuntaţă de: Tribunalul Bucuresti
Conditiile speciale de munca presupun cote de contributii de asigurari sociale diferite Pronuntaţă de: Tribunalul Bucuresti
Principiul non bis in idem in ceea ce priveste sanctiunile disciplinare Pronuntaţă de: Tribunalul Bucuresti