Birou de Mediator Maria S. Raduc din Iasi: procesul de mediere se desfasoara in conditii de maxima discretie si confidentialitate, fie la sediul nostru din bdul tudor vladimirescu nr. 36, fie la sediul d

Birou de Mediator Maria S. Raduc

 

Procesul de mediere se desfasoara in conditii de maxima discretie si confidentialitate, fie la sediul nostru din bdul Tudor Vladimirescu nr. 36, fie la sediul din Breazu ( langa Iasi), fie la sediul Camerei de arbitraj si mediere Iasi ( in centru, bdul. Stefan cel Mare si Sfant ), sau de comun acord cu partile, in alta locatie de preferinta.
Prin mediere, orice litigiu se rezolva mult mai repede, mai ieftin si mai discret. decat prin intermediul instantelor de judecata.
Mediem orice litigiu civil, comercial, domestic - familial, de munca, si chiar penal pentru plangerile prealabile. Ca si servicii conexe, oferim consultanta juridica, consultanta topo - cadastrala, consultanta de proiectare si executie in constructii civile si industriale. Prin intermediul colaboratorilor nostri, puteti obtine la preturi foarte avantajoase si cele mai inalte standarde de calitate servicii de avocatura, cadastru, proiectare in constructii, audit energetic si evaluare de bunuri mobile si imobile.
Preturi foarte avantajoase, cam cu 24 - 30 % mai mici decat concurenta, deoarece nu suntem platitori de TVA. Posibilitatea de plata si in rate.
Serviciile oferite sunt de cea mai buna calitate. Mediatorii de la acest birou de mediere sunt si absolventi ai facultatilor de drept, ceea ce este recomandat pentru un proces de mediere cat mai corect.


 
  Persoana de contact: Maria Raduc
  Judetul: Iasi
  Localitatea: Iasi
  Adresa: bld. Tudor Vladimirescu , nr. 36
    0765261753
    0765261753
    is.mediere@gmail.com
    www.http://ismediere.blogspot.ro/

*

*

*