Cabinet de Avocatura \"Stan Petru-Radu\" din Bucuresti: cabinetul nostru va ofera o gama larga de servicii: - consultanta juridica de specialitate conform legislatiei in vigoare;- asistare si reprezentare in spete ce

Cabinet de Avocatura \"Stan Petru-Radu\"

 
Cabinet de Avocatura \ Cabinetul nostru va ofera o gama larga de servicii:

- consultanta juridica de specialitate conform legislatiei in vigoare;
- asistare si reprezentare in spete ce apartin unor ramuri diferite de drept;
- redactarea si semnarea de acte;
- formularea de cereri si cai de atac;
- atestari; forme de executare; mediere.

Dintre domeniile de expertiza, amintim: dreptul penal, dreptul civil, dreptul comercial, dreptul familiei, dreptul muncii, dreptul contraventional, contenciosul administrativ, executarea silita.

Drept penal: venim in intampinarea oricareia dintre partile implicate - invinuit, inculpat, parte vatamata, parte civila, parte responsabila civilmente, atat in faza de urmarire, cat si in cea de judecata si in toate etapele (fond, apel, recurs).

Drept civil: ca si obiect de activitate, intalnim - pretentii, actiuni posesorii, revendicari, obligatii de a face, succesiuni, partaje, iesiri din indiviziune, evacuari, granituiri, contracte de vanzare-cumparare, donatie, schimb, inchiriere, comodat, gaj, imprumut.

Drept comercial: avem o experienta bogata si rezultate deosebite in recuperari creante (certe, lichide si exigibile) pe calea OG 5/2001 sau OUG 119/2007 si procedura insolventei (Legea 85/2006).

Dreptul familiei: suntem alaturi de clientii nostri in procesele de - divort (prin acord, la cereria uneia dintre parti, din culpa comuna), partaj, incredintare minor, stabilire pensie de intretinere, stabilire program de vizitare.

Dreptul muncii: in ultimul timp apar tot mai multe litigii intre angajat si angajator - obligarea angajatorului la restituirea sumelor de bani retinute din salariu, la repararea prejudiciului suferit de angajat, la reintegrarea salariatului in functia avuta anterior; contestatii impotriva deciziei de concediere a salariatului, impotriva deciziei de aplicare a sanctiunii disciplinare; atragerea raspunderii salariatului de catre angajator pentru incalcarea clauzei de confidentialitate, pentru repararea prejudiciilor cauzate angajatorului, restituiri de sume incasate necuvenit.

Drept contraventional: clientii nostri fac parte din categoria acelora nemultumiti in special de corectitudinea si obiectivitatea datelor inscrise in procesele-verbale de constatare si sanctionare a contraventiilor, aplicate de agenti ai politiei rutiere - amenzi de circulatie, suspendare permis de conducere, ridicare autoturism.

Contencios administrativ: acesta reprezinta activitatea de solutionare, de catre instanta competenta potrivit legii, a litigiilor in care cel putin una dintre parti este o autoritate publica, iar conflictul s-a nascut fie la emiterea sau incheierea, dupa caz, a unui act administrativ, fie din nesolutionarea in termen legal ori din refuzul nejustificat de a rezolva o cerere referitoare la un drept sau la un interes legitim.

Executare silita: ajutam astfel clientii si dupa terminarea proceselor in sine (indiferent de natura acestora), deoarece am constatat ca multe dintre sentintele judecatoresti ramase definitive si irevocabile, nu sunt executate de buna-voie, fiind necesara trecerea la una sau mai multe din formele executarii silite.

 
  Persoana de contact: Avocat Stan Petru-Radu
  Judetul: Bucuresti
  Localitatea: Bucuresti
  Adresa: Aleea Mizil , nr. 62, sector 3, Bucuresti
    0728826324
    021/3225672
    avocat_stan@yahoo.com
    www.radustan.avocatnet.ro

*

*

*