Roxana Marin - BIROU DE MEDIATOR din Bucuresti: biroul de mediator - roxana marinpropune tuturor persoanelor aflate in situatia rezolvarii disputelor de orice natură printr-o procedură modernă, simplă, civil

Roxana Marin - BIROU DE MEDIATOR

 
Roxana Marin - BIROU DE MEDIATOR Poza

BIROUL DE MEDIATOR - ROXANA MARIN

propune tuturor persoanelor aflate in situatia rezolvarii disputelor de orice natură printr-o procedură modernă, simplă, civilizată, flexibilă, rapidă şi convenabilă: MEDIEREA.

Medierea
, spre deosebire de procesele tradiţionale care se bazează pe pricipiul potrivit căruia o parte căştigă şi o alta pierde, este o modalitate de rezolvare a conflictelor în care toate părţile câştigă.

Medierea reprezintă o modalitate de soluţionare a conflictelor pe cale amiabilă, cu ajutorul unei terţe persoane specializate în calitate de mediator, în condiţii de neutralitate, imparţialitate şi confidenţialitate.

Rezolvarea clasică a conflictului, prin deducerea acestora autorităţilor judiciare, nu satisface adesea interesele părţilor, deoarece este o rezolvare bazată pe conceptul învingător-învins.
În schimb, rezolvarea conflictului prin mediere este rodul întâlnirii voinţei părţilor. Nimeni nu le impune soluţia, ci părţile sunt singurele în măsură să hotărască.

Mediatorii nu decid cu privire la cine are dreptate, nu judecă ce s-a întâmplat şi nu caută vinovaţi.
Mediatorul este cel care facilitează crearea unui culoar de comunicare între parti, prin intermediul căruia părţilesă conştientizeze care este cea mai bună soluţionare a conflictului dintre ele.


Biroul de Mediator - ROXANA MARINrnmediaza toate tipurile de dispute, respectiv:


- Civile: revendicare, grăniţuire, moşteniri,rnobligatia de a face, partaje, etc.

- Familiale: continuarea căsătoriei, partajul de bunuri commune, exerciţiul drepturilor părinteşti, stabilirea domiciliului copiilor,contribuţia părinţilor la întreţinerea copiilor, orice alte neînţelegeri care apar în raporturile dintre soţi cu privire la drepturi de care ei pot dispunernpotrivit legii;

- Penale: în cazul infracţiunilor pentru carernacţiunea penală se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămaternşi împăcarea părţilor înlătură răspunderea penală;

- Comerciale: somaţii de plată, pretenţii,rnrevendicare, litigii între asociaţi, executarea contractelor, litigii bancă /rnclient etc;

- Litigii de muncă;

- Protecţia consumatorului;

- Protecţia drepturilor de autor;

- Cazuri de malpraxis;

- Alte dispute care privesc drepturi cu privire la care părţile potrndispune.


 
  Persoana de contact: Roxana Marin
  Judetul: Bucuresti
  Localitatea: Bucuresti

    roxana.marin@mediationoffice.ro
    www.roxana@mediationoffice.ro

*

*

*