Tihan & Asociatii. Societate civila profesionala de Psihologie din Bucuresti: rnpsiholog, expert judiciar definitvcod: 043teprncompetenţe:rnrnsecţiunea penală: rnexpertiza psihologică a suspecţilor, învinuiţilor, victimelor şi a martorilo

Tihan & Asociatii. Societate civila profesionala de Psihologie

 
rn
Psiholog, EXPERT JUDICIAR DEFINITV
cod: 043TEP
rn

Competenţe:
rn
rn
 • Secţiunea Penală:
 • rn
  Expertiza psihologică a suspecţilor, învinuiţilor, victimelor şi a martorilor. Consultanţă în crearea de versiuni şi ipoteze cu grad de protecţie şi credibilitate rezonabilă în soluţionarea unor cauze reale, prin formarea cercurilor de suspecţi, prin utilizarea de tehnici tip profiler, precum şi a tehnicilor psihologice de interogatoriu. Investigarea şi psihodiagnosticul tulburărilor psihice şi a altor condiţii de patologie, evaluarea stării de sănătate mentală, ca precondiţie pentru desfăşurarea unor activităţi care impun prin lege examinarea psihologică, evaluarea cognitivă şi neuropsihologică, evaluarea compoprtamentală, evaluarea subiectiv emoţională, evaluarea unor aspecte psihologice specifice cuplului, evaluarea gradului de discernământ a persoanei.rnrn
 • Secţiunea Conflicte de muncă şi asigurări sociale:
 • rn
  Expertiza psihologică a conflictelor de muncă, a relaţiilor dintre angajat şi angajator, precum şi a climatului organizaţional specific locului de muncă într-o situaţie de conflict.
  rn
  Expertiza psihologică a situaţiilor de conflict, hărţuire la locul de muncă, asistarea victimelor abuzului la locul de muncă.
  rn
  Expertiza psihologică a stresului ocupaţional generat de conflicte între angajat şi angajator, între angajaţi, sau între mai mulţi angajatori care afectează din punct de vedere psihologic angajaţii (salariaţii).
  rn
  Expertiza psihologică a rezultatelor conflictului de la locul de muncă, precum şi instituţiilor publice direct interesate cu privire la conflictele de muncă şi soluţionarea acestora.

   
    Persoana de contact: TIHAN EUSEBIU
    Judetul: Bucuresti
    Localitatea: Bucuresti
    Adresa: Doamna Ghica , 6, bl.3, sc.b, et.5, ap.60
      0723577112
      focus.opinfo@gmail.com
      www.tihan-asociatii.ro

  *

  *

  *