Cristian Oceanu - Birou de mediator din SINAIA: oamenii s-ar putea să nu îşi amintească exact ceea ce ai făcut sau ceea ce ai spus, dar întotdeauna îşi vor aminti cum i-ai făcut să se simtă !medierea este o f

Cristian Oceanu - Birou de mediator

 
Cristian Oceanu - Birou de mediator Poza

OAMENII S-AR PUTEA SĂ NU ÎŞI AMINTEASCĂ EXACT CEEA CE AI FĂCUT SAU CEEA CE AI SPUS, DAR ÎNTOTDEAUNA ÎŞI VOR AMINTI CUM I-AI FĂCUT SĂ SE SIMTĂ !

Medierea este o forma de rezolvare a disputelor între două sau mai multe părţi ce doresc să ajungă la o înţelegere, cu ajutorul unei terţe persoane, specializate, în calitate de mediator. Disputele pot implica (din punct de vedere al părţilor) state, organizaţii, comunităţi, indivizi.Medierea se bazează pe încrederea pe care părţile o acordă mediatorului, ca persoană aptă să faciliteze negocierile dintre ele şi să le sprijine pentru soluţionarea conflictului, prin obţinerea unei soluţii reciproc convenabile, eficiente şi durabile.”

Avantajele medierii

Prin procesul de mediere, participanţii pot consimţi la soluţiile pe care problemele discutate le determină. Definirea naturii disputei poate, adesea, clarifica metoda cea mai eficienta pentru rezolvarea problemei.

Medierea poate funcţiona nu doar ca rezolvarea a unei dispute, dar şi ca mod de prevenire a acesteia. Procesul de mediere poate fi utilizat şi ca avantaj în negocierea contractelor, prin identificarea intereselor ambelor părţi şi promovarea unei comunicări eficiente între acestea.

RESPECT PENTRU TINE!

RESPECT PENTRU ALŢII!

RESPONSABILITATE ÎN ACŢIUNILE TALE!


 
  Persoana de contact: Cristian Oceanu
  Judetul: Prahova
  Localitatea: SINAIA
  Adresa: STINJENEILOR , nr. 14, bloc 8, scara B, apt. 37
    0732131185
    cristianoceanu2000@yahoo.co.uk

*

*

*