Cristian Deca - Birou de mediator din Bucuresti: alege medierea ! tu decizi nu judecatorul. alege cea rnmai buna alternativa la procesul judiciar ! de ce medierea ? medierea are sens:in timpul m

Cristian Deca - Birou de mediator

 

ALEGE MEDIEREA ! TU DECIZI NU JUDECATORUL. ALEGE CEA rnMAI BUNA ALTERNATIVA LA PROCESUL JUDICIAR ! DE CE MEDIEREA ?MEDIEREA ARE SENS:


In timpul medierii detineti controlul. Luati singur deciziile. Solutiile sunt date de persoanele asupra carora actioneaza si consecintele. Mediatorii nu isi impun propriile pareri sau solutii sunt impartiali si neutrii.


MEDIEREA ESTE VOLUNTARA:


Partile sunt libere sa decida daca accepta procesul de mediere si acordul rezultat, partile putand sa se retraga oricand din procesul de mediere.


MINIMALIZAREA COSTURILOR:


Medierea implicarncosturi semnificativ reduse fata de o procedura judiciara. Se evita cheltuielile de judecata, respective taxa de timbru, onorarile expertilor, etc. Mai mult, daca pe parcursul unui process civil, partile ajung la o intelegere pe calea medierii, instanta va dispune, la cererea partii interesate, restituirea taxei judiciare de timbru platita pentru investirea acesteia.


SOLUTIONAREA RAPIDA A DISPUTELOR:


Medierea economiseste timp si evita stresul generat de un litigiu derulat in fata instantei de judecata. Prin mediere se ajunge de regula la o solutie in doar cateva ore si, pe de alta parte, partile evita astfel sa-si faca publice problemele intr-o sala de judecata. Sedinta de mediere poate fi programata in functie de timpul si programul partilor.


MEDIEREA ESTE CONFIDENTIALA:


Sesiunile de mediere nu sunt publice si nu se poate dezvaluii nimic din ceea ce se comunica in timpul medierii, precum si cu privirernla documentele intocmite sau care au fost predate de catre parti mediatorului.


MEDIEREA PRESUPUNE RESPECT:


Procedura de mediere se desfasoara in conditii de respect reciproc. Medierea ajuta oamenii sa isi pastreze si sa isi continuie relatiile bune din trecut, fiind orientata spre viitor.


MEDIEREA FUNCTIONEAZA:


Chiar daca ati incercata sa rezolvati disputa si nu ati avut succes incercati medierea si veti fi evident mai satisfacut de o solutie acceptata de dumneavoastra decat de o solutie impusa de o a treia parte – Instanta de judecata.


ALEGE MEDIEREA este singura solutiernpentru o promta si rapida rezolvarerna litigiilor tale.www.decalex.ro

http://blog.decalex


 
  Persoana de contact: Cristian Deca
  Judetul: Bucuresti
  Localitatea: Bucuresti
  Adresa: Piata Alba Iulia , nr. 4
    0724417920
    0311077550
    deca_lex@yahoo.com
    www.decalex.ro

*

*

*