Rechtsanwalt (Avocat) Manuel Luedtke din Munchen: cabinetul de avocatura manuel luedtke este specializat in drept penal, ramura de drept in care va ofera o experienta considerabila in asistenta persoanelor fizi

Rechtsanwalt (Avocat) Manuel Luedtke

 
Cabinetul de avocatura Manuel Luedtke este specializat in Drept Penal, ramura de drept in care va ofera o experienta considerabila in asistenta persoanelor fizice, dar si a societatilor comerciale. Cabinet de avocatura ce poseda atat rcapacitatea intelectuala cat si resursele materiale si umane necesare pentru a se ocupa de cazuri penale complexe, in special din domeniul de crima organizata, infractiuni informatice sau / si economice.

In centrul domeniului nostru de activitate sa gaseste Dreptul Penal cu toate derivatele sale. In cadrul acestora va puteti astepta la cunostinte profesionale profunde. Biroul nostru de avocatura va ofera consultanta juridica in mod individual, rapid si integru. Cerem cele mai inalte standarde de calitate in privinta calitatii servicilor noastre. Va consultam in mod creativ si complet, impreuna cu dumneavoastra dezvoltam strategii comune, necesare pentru atingerea scopurilor dumneavoastra. In caz de necesitate apelam atat la servicile unor specialisti, ca de exemplu medici, detectivi particulari, experti contabili cat si la serviciile oferite de partenerii de networking, deoarece scopul activitatilor noastre este succesul dumneavoastra.

Cabinetul de avocatura Manuel Luedtke incepe sa actioneze imediat dupa ce ati apelat la serviciile noastre. Experienta profesionala dobandita in trecut duce la optimizarea solutiilor legale pentru clienti. Actionam pentru a preveni formularea unor capete de acuzare penala sau, in cazul in care acestea au fost deja formulate de catre organele competente, pentru a obtine respingerea respectiv reducerea acestor acuzatii. Obiectivul nostru comun este obtinerea celui mai bun rezultat posibil in cadrul solutionarii dosarului penal.

 
  Persoana de contact: Manuel Luedtke
  Judetul: Bucuresti
  Localitatea: Munchen
  Adresa: Cosimastr. 2 , 81927 Munchen
    0722641669
    avocatigermania@gmail.com
    www.avocati-germania.ro

*

*

*