Traducator autorizat de MJ din Barlad: domeniul economic: audit, balanţe, fişe fiscale, bilanţuri de ansamblu, declaraţii de venit consolidate, declaraţii consolidate de schimbări a capitalului acţio

Traducator autorizat de MJ

 
Domeniul economic: audit, balanţe, fişe fiscale, bilanţuri de ansamblu, declaraţii de venit consolidate, declaraţii consolidate de schimbări a capitalului acţionarilor, declaraţii consolidate de flux monetar, acorduri de finanţare.

Domeniul tehnic: manuale de instrucţiuni pentru utilaje construcţii, electrice şi electrotehnice, standarde ISO (vopsele şi lacuri, emailuri), normative, decrete ministeriale referitoare la sisteme de conducte, dezvoltări de strategii pentru prevenirea daunelor provocate de inundaţii pentru reţeaua de transport, rapoarte tehnice pentru servicii de consultanţă, patente (ex. ţevi cu sau fără sudura), sisteme de canalizare, instrucţiuni de folosire pentru aparate electrice, electrocasnice (răcitor de bere).

Mediu înconjurător: rapoarte de toxicitate şi sensibilitate radioecologica.
Domeniul juridic: contracte de închiriere, contracte de vânzare-cumpărare, proiecte PHARE, COMENIUS, diplome, certificate de naştere, certificate de căsătorie, certificate de înregistrare auto, acorduri de dezvoltare, certificate de asigurare aparate de zbor, regulamente FIFA (transfer jucatori).
Domeniul imobiliar: mărci comerciale şi standarde grafice.
Diverse: transcripturi audio, subtitrari.
IT: reţelistică, limbaje de programare.
Medical: articole medicale, prospecte, adrese către ANM, scrisori medicale, buletine de analize, rapoarte medicale, protocoale dozare/impurităţi, descriere substanţe (formule de fabricaţie, descriere metode de obţinere, echipamente standard şi reactivi utilizaţi, verificări metode de analiză, parametri verificaţi, specificităţi).


 
  Persoana de contact: Badarau Corina
  Judetul: Vaslui
  Localitatea: Barlad
  Adresa: Vasile Lupu , nr. 6, Bl. U1-11, sc. 5
    corina_me2003@yahoo.com

*

*

*