Pausan Anda - Birou de mediator din Ploiesti: ce poate fi mai frumos, mai linistitor, mai elegant, decat a-ti aplana un conflict, care, poate, te macina de mai mult timp, intr-un cadru civilizat, doar cu ce

Pausan Anda - Birou de mediator

 
Pausan Anda - Birou de mediator Poza Ce poate fi mai frumos, mai linistitor, mai elegant, decat a-ti aplana un conflict, care, poate, te macina de mai mult timp, intr-un cadru civilizat, doar cu cealalta persoana cu care ai disputa deschisa si cu mediatorul,persoana autorizata si instruita in acest scop?

Chiar daca aceasta alternativa nu se cunoaste inca la scara larga, in timp, oamenii vor afla ca si in Romania exista medierea, vor constientiza ca este o mare sansa si o vor preferar justitiei, pentru toate tipurile de conflicte ce fac obiectul acestei legi. Mai e nevoie sa discutam de avantaje? Protejarea intimitatii conferita de mediere,costurile mai mici, posibilitatea de a-ti programa intalnirea, de a ajunge la o solutie convenabila ambelor parti, de a stinge intr-un timp mult mai scurt conflictul, sunt cateva dintre aspectele ce pledeaza „pro” aceasta alternativa. 
  Persoana de contact: Anda Pausan
  Judetul: Prahova
  Localitatea: Ploiesti
  Adresa: Bulevardul Republicii , nr. 130, bl.210, parter, ap.3
    0744422853
    anda_pa2002@yahoo.com

*

*

*