Avocat Lucia Pascaru din Iaşi: îți ofer o gamă completă de servicii de consultanță, asistență și reprezentare juridică în orice domeniu de drept. îți pun la dispoziție cele mai bune soluții,

Avocat Lucia Pascaru

 
Avocat Lucia Pascaru Poza
Îți ofer o gamă completă de servicii de consultanță, asistență și reprezentare juridică în orice domeniu de drept. Îți pun la dispoziție cele mai bune soluții, într-o manieră profesionistă, în vederea atingerii obiectivelor propuse.
Asigur asistență și reprezentare în dosare penale având ca obiect infracțiuni de omor, furt, tâlhărie, viol, lipsire de libertate, violare de domiciliu, abuz în serviciu, dare/luare de mită, abandon de familie, ucidere din culpă, conducere sub influența alcoolului, înșelăciune, amenințare etc.
Te reprezint și îți acord sprijin în diverse litigii de familie (divorțuri, exercitarea autorității părintești, stabilirea domiciliului minorului, plata pensiei de întreținere, stabilirea programului de vizitare pentru minori), atât prin procedura de drept comun, cât și prin ordonanțe președințiale, în cazuri extrem de urgente.
Prin experiența juridică acumulată îți susțin cauza pe parcursul întregii proceduri de executare silită mobiliară sau imobiliară (licitații publice, poprire, sechestru asigurător, executare silită directă). Prioritatea mea este să îmi reprezint clienții într-o manieră profesionistă, de calitate și să soluționez orice problemă către succes.
Pe tot parcursul procedurii de obținere a daunelor (despăgubiri civile, daune morale sau materiale) depun toate eforturile în vederea identificării și realizării celor mai eficiente metode legale care să conducă către atingerea obiectivelor clienților mei.
Cu dedicare și profesionalism îți ofer servicii de consultanță, asistență, consiliere și reprezentare în fața angajatorilor și a tribunalelor specializate în litigii de muncă, ori de câte ori există o încălcare a legislației muncii și a legislației conexe.
Îți asigur tot suportul necesar privind serviciile juridice ce țin de ramurile dreptului civil, pentru recuperarea creanțelor, restabilirea situației anterioare, precum și pentru respectarea drepturilor legale și contractuale.


 
  Persoana de contact: Lucia Pascaru
  Judetul: Iasi
  Localitatea: Iaşi
  Adresa: str. Grigore Ureche , nr. 1-3, bl. ÅžonÅ£u-Mărăcineanu, biroul 1
    0744508969
    0372258641
    avocatpascaru@gmail.com
    www.avocatpascaru.ro

*

*

*