212 din Bucuresti: domeniu principal: consultanta si asistenta juridica in licitatii achizitii publiceprima noastra prioritate este de a servi interesele clientilor nostri într-o

212

 
212 Poza

Domeniu principal: consultanta si asistenta juridica in licitatii achizitii publice

Prima noastra prioritate este de a servi interesele clientilor nostri într-o lume din ce în ce mai complexa.

O preocupare deosebita o constituie gasirea de solutii noi, creatoare, care sa raspunda necesitatilor si cerintelor clientilor si sa fie in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

Cabinetul de avocatura, are peste 15 ani vechime si este pe deplin angajat sa mentina confidentialitatea stricta in toate relatiile de comunicare, referitoare la consultanta juridica acordata pentru clientii nostri.

Aici, sporim valoarea clientilor nostri prin utilizarea experientei noastre si abilitatii - ca o putere constructiva, capabila de sprijin in dezvoltarea lor. Suntem foarte constienti ca obiectivele clientilor nostri pe termen lung pot fi realizate numai cu creativitate, spirit constructiv si o relatie buna pe termen lung. Acestea sunt valorile din spatele activitatii noastre de zi cu zi.

Asiguram consultanta si reprezentare juridica in toate domeniile dreptului roman, de peste 15 ani.

Servicii de consultanta si reprezentare la toate instantele din Romania, in urmatoarele domenii: dreptul familiei, drept comercial, drept civil, dreptul muncii, dreptul concurentei, proprietate intelectuala, drept administrativ, drepturile omului, achizitii publice ...

Contact: e-mail: [email protected]

Tel: 0721727157


 
  Persoana de contact: carmen petrescu
  Judetul: Bucuresti
  Localitatea: Bucuresti
  Adresa: bd.1 decembrie 1918 , 212
    721727157
    av.carmen.petrescu@gmail.com
    www.https://www.biroudeavocat.net/

*

*

*