Cabinet Avocat Claudia Bicu din Iasi: inca de la inceput "cabinet avocat claudia bicu iasi" s-a deosebit prin standardele de calitate ridicate."cabinet avocat claudia bicu iasi" are experienta in li

Cabinet Avocat Claudia Bicu

 
Cabinet Avocat Claudia Bicu Poza Inca de la inceput "Cabinet Avocat Claudia Bicu Iasi" s-a deosebit prin standardele de calitate ridicate.
"Cabinet Avocat Claudia Bicu Iasi" are experienta in litigii de afaceri si dispute contractuale, care pot implica drepturile de proprietate,a plangerilor de frauda financiara a dreptului penal, precum si probleme de dreptul familiei. Focusul nostru e sã fim lideri intre firmele de avocatura prin asigurarea unor servicii de calitate si de valoare pentru clientii nostri.
Construirea de relatii puternice si de durata cu acestia reprezinta directia in strategia noastrã de afaceri si dezvoltare în viitor. De aceea credem cã avocatii destepti au clienti inteligenti, adica cu cat suntem mai bine informati cu privire la acest proces, cu atât mai bine putem obtine rezultatul dorit. Nu conteazã cum ai fost nedreptatit, avem resursele si dorinta de a vã ajuta sa va cunoasteti drepturile si sa va asigurati cã acestea sunt respectate.
<a rel="nofollow" href="http://www.iasiavocati.ro/" target="_blank">Cabinet Avocat Claudia Bicu</a>

 
  Persoana de contact: Av Claudia Bicu
  Judetul: Iasi
  Localitatea: Iasi
  Adresa: Sf.Lazar , Nr.4, NH.Business cam.6
    0744560307
    office@iasiavocati.ro
    www.iasiavocati.ro

*

*

*