Avocat Georgeta Popescu din Bucuresti Sectorul 5: cabinet de avocatura specializat in cazuri ( dosare ) penale si comerciale. experienta de peste 10 ani .asistența și reprezentarea persoanelor fizice şi societă

Avocat Georgeta Popescu

 
Avocat Georgeta Popescu Poza Cabinet de avocatura specializat in cazuri ( dosare ) penale si comerciale. Experienta de peste 10 ani .

Asistența și reprezentarea persoanelor fizice şi societăţilor comerciale în cauze penale, atât în faza de urmărire penală, cât și în fața instanței de judecată.

Vă putem ajuta dacă sunteți acuzat sau implicat în orice calitate într-un caz de: Furt, tâlhărie, înșelăciune, delapidare sau gestiune frauduloasă; Fals în înscrisuri oficiale sau sub semnătură privată; Infracțiuni de corupție (luare/dare de mită, trafic de influență, primire de foloase necuvenite); Criminalitate informatică; Trafic/consum de droguri; Trafic de persoane sau proxenetism; Infracțiuni economice: evaziune fiscală, bancrută frauduloasă, spălare de bani; Omor, omor calificat sau deosebit de grav; Ucidere din culpă; Vătămare corporală (gravă, din culpă); Conducere sub influenţa băuturilor alcoolice sau drogurilor.etc..

Bucuresti sau provincie.

Onorarii flexibile, functie de speta.

Disponbilitate NON - STOP.

 
  Persoana de contact: Popescu
  Judetul: Bucuresti
  Localitatea: Bucuresti Sectorul 5
  Adresa: Margeanului , 44,bl.M113,ap.26
    0727067157
    erqeer@yahoo.com

*

*

*