Consilier juridic expert & Mediator Crizantema Vilcu din sector 6: consilier juridic expert o consultanta juridica de specialitate in domeniul dreptului civil, dreptului penal, dreptului muncii, dreptului contraventio

Consilier juridic expert & Mediator Crizantema Vilcu

 
Consilier juridic expert & Mediator Crizantema Vilcu Poza

Consilier juridic expert

o Consultanta juridica de specialitate in domeniul dreptului civil, dreptului penal, dreptului muncii, dreptului contraventional, dreptului comercial.

o Redactare contracte civile si comerciale, redactare cereri de chemare in judecata de orice tip: ordonante de plata, cereri in anulare ordonanta de plata, cereri de deschidere procedura insolventei, cereri de inscriere la masa credala, actiuni pretentii banesti, actiuni raspundere patrimoniala angajat/angajator, contestatii impotriva proceselor verbale de constatare a contraventiilor emise de diferite institutii publice, plangeri penale, memorii autoritati, cereri de executare silita, contestatii la executarea, intampinari cereri chemare in judecata, cereri de apel, cereri de recurs, cereri de revizuire hotarari judecatoresti, etc.

o Consultanta, asistenta juridica si reprezentarea juridica a persoanelor juridice sau fizice, dupa caz, in fata instantelor judecatoresti de orice grad si a organelor de urmarire penala, a autoritatilor cu atributii jurisdictionale, a institutiilor de orice natura.

o Consultanta specifica HR – legislatia muncii (contracte de munca, fisa postului, diverse decizii, Regulament de ordine interioara, contract colectiv de munca, etc.), procedura cercetarii disciplinara a salariatilor, raspunderea patrimoniala atat a angajatilor cat si angajatorului.

Mediator

Mediere conflicte, servicii de mediere si consultanta in vederea solutionarii pe cale amiabila arnurmatoarelor litigii:

o in materia dreptului familiei – continuarea casatoriei, desfacerea casatoriei, partajul de bunuri commune, exercitiul drepturilor parintesti, stabilirea domiciliului copiilor; contributia parintilor la intretinerea copiilor; orice alte neintlegeri care apar in raporturile dintre soti cu privire la drepturi de care ei pot dispune potrivit legii.

o in litigiile de munca izvorate din incheierea, executarea, suspendarea şi incetarea contractelor individuale de munca.

o in litigiile civile – pretentii banesti, partaj, succesiuni, contracte, etc.

o in litigiile dintre asociaţiile de proprietari şi locatari – atat inaintea declansarii procesului în instanta de judecata cat si pe parcursul desfasurarii acestuia.

o in materia dreptului penal – numai în cazul infracţiunilor pentru care legea prevede ca raspunderea penala este inlaturata prin retragerea plangerii prealabile sau împacarea partilor.

o in materia executarilor silite – constand in renuntarea la executare a creditorului, prevazuta de Codul de procedura civila,. 
  Persoana de contact: Crizantema Vilcu
  Judetul: Bucuresti
  Localitatea: sector 6
  Adresa: Bdul. 1 MAI , nr. 29, bl. C9, sc. B, ap.75
    0766718799
    -
    vcrizantema@yahoo.com
    www.mediatorconflicte.wordpress.com

*

*

*