Birou de Mediator Tatiana Calaras din Bucuresti, Romania: absolventa a facultatii de drept din bucuresti - licentiata in stiinte juridice.birou de mediator tatiana calaras/ consilier juridic - ofera servicii de mediere

Birou de Mediator Tatiana Calaras

 
Birou de Mediator Tatiana Calaras Poza
Absolventa a Facultatii de Drept din Bucuresti - Licentiata in Stiinte Juridice.

Birou de Mediator Tatiana Calaras/ Consilier Juridic - Ofera servicii de mediere in Orice Tip de disputa.
Alegeti Medierea nu Tribunalul pentru a rezolva problema Dvs., prin dialog si intelegere cu incheierea unui Acord intre parti. Dispute si litigii in; divort, banca, asociatii de proprietari, conflicte de munca, malpraxis, comercial, penal etc.
Definiție legală: „Medierea reprezintă o modalitate de soluționare a conflictelor pe cale amiabilă, cu ajutorul unei terțe persoane specializate în calitate de mediator, în condiții de neutralitate, imparțialitate, confidențialitate și având liberul consimțământ al părților.”
La mediere pot apela atât persoanele fizice, cât si persoanele juridice care au conflicte si care doresc să le stingă pe cale amiabilă.
Mediatorul este o persoană calificată să conducă procedura medierii si este autorizat în conditiile Legii medierii. Mediatorul nu judecă părtile si nu dă verdicte. Menirea lui este să faciliteze dialogul dintre părti, în urma căruia acestea să genereze optiuni în vederea solutionării divergențelor existente.
Va asteptam pentru Informatii si Programari Telefonic: 0721717221; 0767300864

 
  Persoana de contact: Tatiana Calaras
  Judetul: Bucuresti
  Localitatea: Bucuresti, Romania
  Adresa: Drumul Taberei; Militari , Militari Residence nr 93 Bl. A
    0721717221
    tatiana_calaras@yahoo.com

*

*

*