din anul 2007, atuul tau de DREPT!
1523 de useri online



Prima pagină » Ştiri juridice » MCP Cabinet avocati a lansat serviciul de Programari online

MCP Cabinet avocati a lansat serviciul de Programari online

  Publicat: 26 May 2020       1468 citiri       Sursa: MCP Cabinet avocati  


Cabinetul de avocatura �Marius-Catalin Predut� (MCP-Cabinet Avocati) pune la dispozitia clinetilor sai serviciul de programare online prin intermediul caruia se ofera posibilitatea de a solicita online, direct de pe site, o consultatie de specialitate cu privire la problemele juridice ale acestora.

Omul considerat in mod individual, ca membru al societatii, avand calitatea de subiect de drept.
Componentele structurale ale actului juridic civil, adica elementele sale constitutive, care pot fi comune tuturor actelor civile

Prin serviciul de programare online puteti se poate opta fie pentru o Consultatie la sediul Cabinetului, fie pentru o Consultatie online (in sistem de video-conferinta prin platforma ZOOM).


Prin accesarea sectiunii ``Programare online`` de pe site-ul ``www.mcp-avocati.ro``, se poate lansa o solicitare a unei programari pentru o consultatie juridica de specialitate, atat la sediul Cabinetului, cat si in sistem de video-conferinta.


Platforma de solicitare a unei programari la o consultatie la sediul Cabinetului, sau a unei consultatii online, presupune parcurgerea a 5 pasi simpli necesari identificarii domeniului juridic, a stabilirii datei si orei programarii si prezentarii detaliilor necesare oferirii consultatiei juridice. Prin parcurgerea celor 5 pasi, persoana fizica sau juridica isi exprima acordul cu privire la prezenta lista de Termeni si Conditii .


Programare online MCP avocati


Dupa plasarea solicitarii de programare la consultatie veti primi un e-mail automat prin care se confirma datele si informatiile plasate de catre dumneavoastra, date ce urmeaza a fi verificate de catre Cabinetul nostru.



Citeşte mai multe despre:    programare avocat    programare online mcp avocati    programare consultatie avocat predut    video-consultatie avocat    Programare online MCP avocati

Consultă un avocat online
MCP Cabinet avocati - Specializati in litigii de munca, comerciale, civile si de natura administrativa.

Alte titluri