din anul 2007, atuul tau de DREPT!
1827 de useri online



Prima pagină » Ştiri juridice » UNIVERSUL JURIDIC va avea o noua structura manageriala

UNIVERSUL JURIDIC va avea o noua structura manageriala

  Publicat: 09 Jan 2016       3251 citiri       Sursa: EuroAvocatura.ro  


Este o tranzactie sau o serie de tranzactii cu valori mobiliare conferind persoanei sau grupului de persoane implicate, prin titlurile astfel dobandite, singure ori impreuna cu cele deja detinute ori controlate, o pozitie de control sau majoritara in participare la capitalul emitentului.
Din punctul de vedere al resurselor umane, o persoana care conduce o institutie, o intreprindere, o publicatie etc. sau un sector al acestora; functie detinuta de aceasta persoana.
UNIVERSUL JURIDIC anunta o noua structura manageriala prin preluarea de catre Emilian Nistor a postului de DIRECTOR GENERAL al Editurii/Grupului editorial si prin cooptarea lui Dan Marculescu ca VICEPRESEDINTE.

Vanzarile facute prin abordarea activa a clientilor individuali, in interiorul fie al teritoriului exclusiv al unui alt distribuitor, fie al clientelei exclusive a unui alt distribuitor; aceasta se poate face, de exemplu, prin:
Structura organizatorica de tipul intreprinderii, specializata in valorificarea dreptului de autor prin reproducerea si difuzarea operelor de creatie intelectuala de orice fel (literare, stiintifice, artistice), prin editarea de carti si de publicatii periodice precum si prin editarea de brosuri, ziare, afise etc.
Persoana fizica sau juridica ce livreaza unui client o marfa, un produs sau presteaza un anumit serviciu.
Retea formata din sute de milioane de calculatoare, conectate intre ele, pe principiul \"oricine cu oricine\", pe care se gasesc cateva zeci de mii de servere care asteapta, gata sa deserveasca cereri de la oricare din milioanele de calculatoare client.
Contractul in temeiul caruia o persoana numita mandant, imputerniceste pe o alta persoana, numita mandatar, sa incheie in numele ei si pentru ea anumite acte juridice.
Veriga organizatorica, compartiment in structura organizatorica a ministerelor si a celorlalte organe ale autoritatii centrale de stat,

"Emilian face parte din noua generatie de manageri, asa-zisa generatie 3.0, formandu-se si dezvoltandu-si abilitatile in echipa UNIVERSUL JURIDIC, unde conduce, din 16 iunie 2009, departamentul de vanzari . Aportul lui la ceea ce inseamna astazi Editura si Grupul editorial este unul determinant, aceasta noua pozitie datorandu-se unei munci sustinute, unor abilitati manageriale certe si unui atasament pentru valorile UNIVERSUL JURIDIC demonstrat. Sunt, asadar, o etapa si o evolutie normale, care se datoreaza calitatilor sale certificate anterior, dar si unor eforturi considerabile pentru dezvoltarea a tot ceea ce inseamna astazi UNIVERSUL JURIDIC si Grupul editorial in ansamblu``. Nicolae Cirstea


``Dan Marculescu este pentru mine omul cel mai apropiat, in care am gasit nu numai un coleg, un partener, dar mai ales un foarte bun prieten. Daca suntem astazi intr-o anumita pozitie in mediul juridic si daca ne bucuram de un respect din partea partenerilor nostri, a autorilor si a pietei in ansamblu, aceasta i se datoreaza in mare masura, pentru eforturile depuse incepand cu 1 martie 2008. A fost o perioada deloc usoara, in care piata era controlata de firme multinationale cu resurse superioare, dar, impreuna cu Dan, am reusit sa oferim o alternativa si sa edificam o constructie care parea atunci un vis frumos. Dan are o serie de calitati pe care sper sa le valorifice cu succes in noile proiecte pe care le vom dezvolta``. Nicolae Cirstea


In ultimii 3 ani, UNIVERSUL JURIDIC si-a consolidat pozitia de lider al pietei de carte juridica, facand pasi importanti in dezvoltarea de facilitati care sa conduca la un nou concept - acela de furnizor si generator de informatii juridice specializate nu numai prin intermediul mediului traditional, prin intermediul cartilor si revistelor tiparite, ci si prin intermediul celui on-line sau electronic. Noile tehnologii impun dezvoltarea inclusiv in aceasta directie, accesul din ce in ce mai facil la acestea si la internet impunand aceste dezvoltari care fac experienta de lucru mult mai interesanta si acumularea de informatii mai rapida si mai elaborata.


``Pentru a reusi toate acestea, dar si pentru a face o restructurare necesara dupa 10 ani de la initierea proiectului UNIVERSUL JURIDIC, am avut nevoie de un partener care sa vina cu un punct de vedere ne-emotional si cu o perspectiva fundamentata pe o experienta manageriala si in piata editoriala de cel mai inalt nivel. L-am avut astfel alaturi, pentru 3 ani, pe Domnul Marcel Carbunaru, care si-a indeplinit cu deplin succes mandatul pe care l-a avut privind restructurarea Grupului si asezarea acestuia pe o directie corecta. Ii multumesc, asadar, Domnului Carbunaru pentru realizarile si pentru aportul de cel mai inalt nivel pe care l-a adus in organizatie``. Nicolae Cirstea


``Va multumesc si eu, Domnule Cirstea, pentru aceasta colaborare excelenta, las colegilor nostri o serie de lucruri bine structurate si pe care sper sa le perpetueze si sa le dezvolte. UNIVERSUL JURIDIC a fost pentru mine un AA�challengeAA� important si ma bucur ca am reusit sa realizam o mare parte dintre lucrurile pe care ni le-am propus si sa consolidam un brand care are acum o pozitie bine fundamentata in piata``. Marcel Carbunaru



Citeşte mai multe despre:    Universul juridic

Consultă un avocat online
MCP Cabinet avocati - Specializati in litigii de munca, comerciale, civile si de natura administrativa.

Alte titluri

BNR a stabilit rata dobanzii platite la rezervele minime obligatorii constituite pentru 24 noiembrie-23 decembrie 2023
22 Dec 2023 | 441

BNR: Lansare moneda din argint cu tema 150 de ani de la nasterea lui Vladimir Ghika
22 Dec 2023 | 466

Zilele libere din 2024, acordate conform Codului muncii
19 Dec 2023 | 1209

CJUE impune sanctiuni financiare Romaniei pentru ca nu a inchis depozite de deseuri neautorizate
15 Dec 2023 | 460

Formularul 230 pe 2023 editabil si PDF
26 Dec 2022 | 54018

Casele de pensii vor avea obligatia de a informa angajatorii cu privire la pensionarea salariatului
06 Apr 2022 | 13646



Articole Juridice

Aspecte practice privind Cercetarea disciplinara a salariatilor
Sursa: MCP Cabinet avocati

Alocatia de stat pentru copii in anul 2024. Conditii de acordare si valoare alocatie
Sursa: MCP Cabinet avocati

Valoarea Tichetelor de cresa in anul 2024
Sursa: MCP Cabinet avocati

Valoarea Tichetelor culturale in anul 2024
Sursa: MCP Cabinet avocati

Jurisprudenţă

In cat timp poate fi aplicata o sanctiune disciplinara unui salariat?
Pronuntaţă de: Tribunalul Bucuresti

Concursul si perioada de proba. Modalitati diferite de verificare a aptitudinilor profesionale ale salariatului
Pronuntaţă de: Tribunalul Bucuresti

Executarea catre salariati a obligatiilor de plata ale institutiilor publice. Care sume pot fi esalonate?
Pronuntaţă de: Tribunalul Bucuresti

Conditiile speciale de munca presupun cote de contributii de asigurari sociale diferite
Pronuntaţă de: Tribunalul Bucuresti