Coordonator: Av. Marius-Catalin Predut
Acasa - Institutii - Instante si Parchete Militare

Tribunalul Militar Bucuresti

Detalii:
Adresa: Bucuresti, Cal. Plevnei nr. 145, sector 6, cod 060012
Telefon: 021/212.60.28
Fax: 021/224.84.29
Comentarii cu privirea la activitatea Tribunalul Militar Bucuresti
[+] Adauga comentariu
gheorghe claudiu
Comenteaza:
cum aflu despre un dosar pe rol la tribunalul militar bucuresti
2 ani in urma
0
Raspunde!
Sorry, you need javascript enabled to post any comments.
risipitu
Comenteaza:
ce sentinta sa dat
3 ani in urma
0
Raspunde!
Sorry, you need javascript enabled to post any comments.
tulceanul
Comenteaza:
sa traiesti dopmnule camarad ! in 1975-1976 am fost camarazi la babadag ! mi-ar place sa depanam amintiri de atunci . am citit cu placere postarea ta. nicolaeizanfir@yahoo.com
3 ani in urma
0
Raspunde!
Sorry, you need javascript enabled to post any comments.
CASTRAVETE GHEORGHE
Comenteaza:
Din punctul meu de vedere aceasta aplicatie electronica este necesara din urmatoarele considerente:
-reducerea volumului de munca de la arhiva,
-cunoasterea in timp util a situatie unui dosar,
-cunoasterea unui termen de judecata fara a fi necesara citarea sau deplasarea la sediul instantei,
-reducerea chetuielilor instantei, etc
Cu stima
4 ani in urma
0
Raspunde!
Sorry, you need javascript enabled to post any comments.
Marcel
Comenteaza:
Mihail, iti multumesc frumos ! La fel !

Asa e! In Decembrie 1989, in Timisoara, Bucuresti, Otopeni, Sibiu etc. s-au dat, si s-au executat si niste ordine catastrofale...

Nu se apasa pe tragaci decit in sitatii superdeosebite, cind s-au epuizat absolut toate celelalte variante posibile..., cu respectarea stricta a legislatiei...

Eu stiu ca NU SE DA ORDIN sa se traga in popor, si nici in oamenii care se predau, avind miinile ridicate !

Eu stiu ca NU SE EXECUTA ORDINUL de tragere in popor, si nici in oamenii care ridica miinile in semn ca se predau ! In cel mai rau caz, "ca sa impace si capra si varza", tragatorii pot sa rateze tinta in mod intentionat... cel putin pina apare convingerea ca tinta nu riposteaza cu foc... etc.

Pentru toti eroii, morti sau vii, cunoscuti sau necunoscuti, pentru toti militarii care nu au tras in popor sau in persoane care s-au predat, si in special pentru parasutisti si pentru cei care au fost militari in Babadag sau in poligonul Capul Midia:
http://www.youtube.com/BaronVonHermannstadt#p/c/8332B19F15B5B8B0/0/-f1cwycSWq0
5 ani in urma
0
Raspunde!
Sorry, you need javascript enabled to post any comments.
mihail stanca
Comenteaza:
Salut Marcel, acum am vazut mesajul taua€¦ Le-am trimis intre timp toate copiile la acte si am vorbit de doua ori, azi mi-au confirmat de primire. Mi-a vorbit si mie foarte amabil o doamna grefier . Ma lamurisem intrucitva . Condamna rea mea a fost tot asa... 7 ani, degradare militara si confiscarea partiala a averii. N-au confiscat totusi nimic. Oricum..,citatia asta e aiurea, acum cred ca am exagerat, dar crede-ma ca am sunat un avocat, o cunostinta si mi-a zis ca asa o citatie nu ar fi valida din punct de vedere legal, pentru ca lipseste tocmai obiectul citatiei si anume cine ma acuza si care-i acuzatia.Nu stiam nici ce inseamna .. intimat.. , am avut noroc cu site-ul asta, e foarte bun si au si dictinar juridic. Si dupa aia nu intelegeam de se baga Tribunalul Militar in chestia fugii mele din tara.Poate o sa le cer scuze ,astept sa vad ce raspuns primesc. Nu vreau sa cer scuze pentru ceea ce le-am zis in legatura cu masacrul de la Otopeni.
Dincolo de aparente cred ca guvernul de azi ne cam vrea inapoi, pe noi si pensiile noaste, nu? Sa ai sanatate si noroc in tot ce faci Marcel! Tu si ai tai.
5 ani in urma
0
Raspunde!
Sorry, you need javascript enabled to post any comments.
Marcel
Comenteaza:
Acronimul J.D.E.P. **eq**
Judecatorul
Delegat cu
Executarile
Penale.
Citatia... pentru sesizarea J.D.E.P., in situatia leatului meu Mihail, a mea, si a altora, este pentru "o formalitate" care "curata" cazierul de condamnarea pentru refuzul de reintoarcere in tara, pe vremea dictaturii clanului Ceausescu... (Eu am avut condamnare de 8 ani. 7**pl**1...etc.)
Dupa cum scrie si in Citatie, in caz de neprezentare a partilor, judecata se face in lipsa.
Sentinta (de cazier curat) va sosi probabil pe aceeasi adresa pe care a venit Citatia.
Numarul actual de telefon pentru problema asta este: 021/319.60.28. Functioneaza! Azi 26 Ianuarie, in jurul orei 16, am vorbit eu la acest nr. cu o doamna foarte amabila. Pentru cei care nu se vor putea prezenta conform Citatiei, daca doriti si puteti cica momentul ideal de telefonat ar fi aproximativ 8:00 - 8:30 etc. Cereti cu Grefierul de sedinta.
Faxul este: 021/319.60.29.
Sanatate si succes, oriunde sunteti, eroilor !
5 ani in urma
0
Raspunde!
Sorry, you need javascript enabled to post any comments.
Marcel
Comenteaza:
Mihail ! Ai descifrat ce inseamna J.D.E.P. ?
5 ani in urma
0
Raspunde!
Sorry, you need javascript enabled to post any comments.
mihail stanca
Comenteaza:
Buna ziua domnilor si buna sa va fie inima!
Ma numesc Mihail Stanca , am 55 de ani, am servit Patria intre 1974 si 1976 , la Batalionul de Infanterie Marina din Babadag, am fost lasat la vatra pe 10 octombrie 1976 , cu gradul de caporal si specialitatea militara 008 puscas marin), comandant de unitate fiind atunci Locotenent Colonel Baias Vasile .
Am primit recent o citatie, la adresa unde locuiam cu doazecisicinci de ani in urma , cum ca sa ma prezint la dumneavoastra , in ianuarie 19, 2010 la ora 9:00 AM , in calitate de "intimat", in dosarul 2/92/10 , pentru sesizarea J.D.E.P.(ce-o fi sau cine o fi J.D.E.P., n-am cum sa stiu, si nu cred ca poate sti cineva in afara de J.D.E.P. si/sau dumneavoastra).. Este greu sa fii chemat intr-un tribunal militar de UN LOCOTENENT COLONEL care nu-si spune numele, dar numai o semnatura indescifracibila si te cheama la 35 de ani dupa ce ai facut armata, pentru ca esti in proces cu o ABREVIERE, mai ales cind iti iubesti Patria si cind stii ca ai servit-o.
Domnilor magistrati, daca aveti timp si curiozitate , am sa incerc sa va descriu o zi grea , numai o zi de armata la B.I.M., (Batalionul de Infanterie Marina) cu treizeci si cinci de ani in urma , o zi pe care era s-o uit daca nu primeam citatia dumneavostra. Eram A.G.-ist, al doi-lea din grupa si am avut o alarma de exercitiu, pe la 5:00 dimineata, era vara...vara lua€™76. O vara fierbinte si uscata, asa cum mai sunt probabil verile in Dobrogea .Tot batalionul, doua companii de infanterie marina si una de mitaliere A.A., ne-am deplasat in pas alergator alternat cu mars fortat pina dincolo de satul Enisala , unde erau (poate or mai fi si acum)vestigiile cetatii romane a€śHeracleeaa€ť, cam vreo 8 km., se vede pe harta. Cum caram destula greutate, sacul de marinar, armamentul , sa fi fost la vreo 15 -16 kg, iar unele portiuni din deplasare le-am facut cu masca de gaze pe figura, ceea ce (asa cum dumneavoastra militari fiind stiti) reduce mult capacitatea organismului de a respira, era GREU, greu de greu . Cel mai greu a fost la deal , (am uitat sa va spun ca era deplasare in teren deluros cu mult pietris) mai ales pentru cei de la antiaeriana care trageau mitralierele in ham, peste piept. Ajunsi pe deal, la Heracleea era pe la vreo 9-10:30 , am stat acolo , in dispozitiv de lupta. Era groaznica setea aia ,ca nu bausem apa, dar cel putin nu mai faceam efort, nu mai transpiram. La prinz, am inceput marsul inapoi, la unitate , atunci setea era cumplita, parca ardeam. Am intrat in unitate pe la vreo 3:00pm, in pas de defilare, atunci comandantul ne-a adresat un a€śFoarte Bine!a€ť, iar noi am raspuns in cor, pe a€śdreptula€ť, conform R.S.F.(Regulamentul Serviciului de Front)...a€ťServim Patria!a€ť. Dupa aia, am baut ....ce credeti?...APA, la bucatarie, am intrat pe rind,doua-trei cozi de cite doazeci-treizeci de militari si atunci am descoperit ca pot sa fac ce n-as fi crezut. De fapt toti faceam acelasi lucrua€¦ Stam la rind si beam APAAAA, APPPaaaa aproape doua kilograme de apa a€śde caciulaa€ť, foarte repede, ca eram impinsi din spate, nu?
Apa era in bazine , in niste ghiuvete mari de bucatarie si noi stateam la rind si beam cite 5-6 plonice mari, mamaaaaa!Era atit de bine...!Eram si militar si fericit, vorba aia... doua dintr-o lovitura. Dupa aia am stat afara, pe linga platoul de adunare , pe iarba si-mi aduc aminte ca ne riciiam unii altora cu baioneta sarea de pe bluza , transpiratia uscata deja, mai ales pe urmele bretelelor. Iesise sarea din noi, era ca bruma, se riciia usor , incepusem sa glumim iar. Eram la tinuta de vara: bocanci, ciorapi pantaloni , chiloti , tricouri si bluze. Cind ne-am descaltat de bocanci, am costatat ca ciorapii nu mai aveau virf, nici calcii , erau in schimb un fel de firimituri , de scame amestecate cu singe.Asa-i in armata nu? Doar dumneavoastra stiti ca sunteti militari, vorba aia!
Asta a fost o zi grea la B.I.M., au mai fost si altele, cind intram in februarie in lacul Babadag pina la genunchi in apa si dupa aia fugeam sa nu inghete pantalonii pe noi. Imi aduc aminte nume , tovarasii mei de pluton alaturi de care am servit Patria , pe Goidan Ion (Medgidia), Memis Eregep turc din Costanta , Podlesag Mihai sta in Berceni, ma duc pe la el cind merg in Romania ,
bucurestean, Costea Mihai din Ialomita, Condrat Vasile , galatean.
Am servit Patria domnilor magistrati, iar daca ARMATA este o institutie a statului care se ocupa cu pregatirea tineretului pentru apararea poporului si daca tribunalele militare ii urmaresc pe cei care nu-si fac datoria fata de glia stramoseasca , cred ca nu pe mine trebuie sa ma cautati. N-am fost la razboi pentru ca n-a fost razboi in timpul meu , ca daca eram a€śconcentrata€ť, aveam de ales? La razboi a fost in schimb tatal meu, Stanca Marin . Tata , veteran de razboi a trecut pragul, acum doi ani , iar mama mea este astazi vaduva de veteran de razboi, are o pensie mizerabila de 416
ron,(care , in viziunea mea reprezinta respectul guvernului de la Bucuresti fata de fii poporului Roman ) si desi nu cred ca are mai mult de 48-50 kg. cu sacosa de luminari cu tot se tirie ziua la cimitir, la tata , la cimitirul a€śProgresula€ť. Bunicul meu Stanca Dumitru si-a servit si el Patria, da, chiar el , tataie, ala care s-a prapadit cind eram inca copil...Tataie e la cimitirul Ghencea .
Tatal meu, Stanca Marin a fost veteran de razboi decorat cu medalia a€śEliberarea de sub jugul fascist a€śprin decretul nr. 225 din 06.08.1954 . Legitimatie de veteran de razboi Seria 25 Nr. 297032. Bunicul meu patern,Stanca Dumitru a fost decorat cu medalia a€śVictoriaa€ť, prin ordinul de zi Nr. 429 din anul 1923 , a facut parte din Regimentul 42166 Infanterie, Contingentul 1903. A luptat pentru Patrie in primul razboi mondial .
Am sa expediez in Romania , chiar miine copiile ordinelor de brevete si decoratii ale tatalui si bunicului meu pe adresa Tribunalului Militar din Calea Plevnei, copii dupa acte originale , copii dupa livretul meu militar si copie dupa carnetul de marinar. Copie dupa pasaportul meu de cetatean american. Actele originale, (brevetele) si decoratiile sunt ale mele. La fel este livretul meu militar. Le-am scos din tara , dupa ce a murit tata si atit cit traiesc eu medaliile stau la mine, dupa aia ramin ale baiatului meu. Este treaba lui ce vrea sa faca cu ele, eu cred ca are sa le pastreze.
Am fugit de Romania lui Ceausescu , marinar fiind in 1987 , am trait 3 ani in Madrid si din 1990 traiesc in Philadelphia, sunt matriter de profesie, toolmaker.
Iubesc si respect tara cultura si traditia in care m-am nascut, Romania, poporul roman, vorbesc limba romana, cu drag, acasa, intre prietenia€¦
Sunt deschis la discutie, sunt un om care sta drept pentru lucrurile in care crede si stiu ca n-am avut datorii morale sau materiale fata de nimeni, in afara de parintii mei. Habar n-am cine este J.D.E.P. si nici nu cred ca J.D.E.P. ma stie pe minea€¦Vreau sa stiu de ce ma chemati, ce mai vreti de la mine?
M-ati condamnat inainte de revolutie, m-ati iertat dupa revolutie si ma condamnati iar acua€™? Pai pentru dreptatea asta am servit eu, tata si tataie Patria? E cinstit?... Cu ce masura judecati voi oamenii domnilor?
Domnilor magistrati, aveti adresa mea de mail. Daca va rog, imi spuneti si mie cu ce v-am gresit?... O sa va trimit si o copie a citatiei, o hirtie pe care nu se afla nici un numar de telefon nici un nume lizibil, as vrea ceva lamuriri, pot sa vorbesc cu cineva la telefon?
Vad ca Tribunalul Militar Bucuresti are un website, cu antete-ul a€śRomania Ministerul Justitiei .Justitia in folosul cetatenilora€ť, unde daca ai nevoie de vreun numar de telefon faci a€śclica€ťpe a€ścontacta€ť,NU?... Dumneavoastra stiti ca nu functioneaza?... Functioneaza vreodata?
Marele Tribunal Militar al marelui municipiu Bucuresti are un numar valid de telefon afisat aici la care cei citati in instanta pot obtine informatii esentiale , bazice , despre neclaritatile din citatiile trimise prin posta? Ca la numarul afisat aici , _incercati daca nu credeti, _ o voce spune ca a fost desconectat si nu mai stiu ce sa cred , ori serviti oamenii ori va serviti orgoliul...
Tot ce am fata de Armata Romana este respect . Ceea ce am dat armatei romane , eu , tatal meu si bunicul meu a fost respect, respect fata de Patrie si nici eu , nici tata si
nici tataie n-am regretat nimic. Am fugit de pe vapor in 1987 , dar nu consider ca am tradat tara sau juramintul militar. L-am tradat pe Ceausescu, dar n-am fost dator , nici la el , nici la nimeni . Am mult mai mult de spus si am acte si dovezi , am temei pentru vorbele mele.
Mi-e greu cind ma gindesc la masacrul de la Otopeni, acolo unde niste ticalosi , din rautate si prostie au dat ordin unor copii sa omoare alti copii , copii unor parinti romani au omorit la ordin copii altor parinti romani si multi dintre acesti oameni n-au dat nici azi socoteala in fata justitiei si va intreb, cum stati cu constiinta, domnilor magistrati ai Tribunalului Militar al Municipiului Bucuresti, da, dumneavoastra, cei care chemati oameni in justitie?
Am sa trimit acte (copii) , tot ce trebuie sa dovedeasca ceea ce nu stiti si daca sunteti oameni corecti si bine intentionati aveti sa intelegeti, sunt sigur. Aveti si adresa mea de mail si va asigur ca am sa fac tot efortul posibil sa lamuresc situatia asta.
5 ani in urma
0
Raspunde!
Sorry, you need javascript enabled to post any comments.
Dan BURCUTA
Comenteaza:
As vrea sa fac o reclamatie sau o sesizare catre Parchetul Militar BUCURESTI, referitor la Art.419 Abuzul de autoritate (Titlul XI - INFRACTIUNI CONTRA CAPACITATII DE LUPTA A FORTELOR ARMATE, Capitolul I - INFRACTIUNI SAVARSITE DE MILITARI - din Codul Penal 2009 - Infractiuni contra capacitatii de lupta a fortelor armate). Nu stiu cum sa procedez. Va rog sa ma indrumati.
Multumiri anticipate
5 ani in urma
0
Raspunde!
Sorry, you need javascript enabled to post any comments.
BALTAC VASILE ION
Comenteaza:
AM SOLICITAT SI EU O COPIE DE PE SETINTA 7/1991 DE LA DOSARU128/1990 ACUM 2 SAPTAMINI SI NU AM PRIMIT NICI UN RASPUNS MENTIONEZ CA-I TREBUIE LUI MAMA (BOLDIJER GEORGETA) PENTRU ITOCMIRA DOSARULUI PENTRU URMASI REVOLUTIEI MENTIONEZ CA FRATELE MEU ESTE EROU AL REVOLUTIEI 1989.(BALTAC ANTON) VA MULTUMESC
5 ani in urma
0
Raspunde!
Sorry, you need javascript enabled to post any comments.
mocanu lica daniel
Comenteaza:
Buna ziua si ma scuzati m-i sa dat decizie nr 4 din 14.02.2008 pronuntata in apel de tribunalul militar teritorial bucuresti dar nu am fost prezent.Cum as putea sa o iau deoarece imi serveste pt a face scoala de soferi .Se poate sa mi se trimita prin email deoarece nu am timp si nici bani pt a ma prezenta. Va multumesc
5 ani in urma
0
Raspunde!
Sorry, you need javascript enabled to post any comments.
Sorry, you need javascript enabled to post any comments.

  Ultimele Stiri


CE a suplimentat fondurile alocate Romaniei pentru constructia a doua autostrazi

Laura Codruta Kovesi: peste 4.800 de dosare sunt in lucru la DNA

Drink and Drive - Schimb de bune practici

Conferinta UNBR: Probleme practice in aplicarea noilor Coduri penale

14 alesi locali declarati incompatibili de Agentia Nationala de Integritate

Fostul prefect al judetului Buzau retinut de procurorii DNA pentru retrocedari ilegale

Monitorul Oficial al Romaniei nr. 834 din 17.11.2014

  Ultimele Legi

OUG 66/2014 privind aprobarea Programului de stimulare a cumpararii de autoturisme noi

Legea nr. 145/2014, Legea pietelor

Legea 138/2014 privind modificarea Codului de procedura civila

Legea 124/2014, privind amnistia fiscala pentru bugetari

Legea 126/2014, privind amnistia fiscala pentru mame

Legea 125/2014, privind amnistia fiscala pentru pensionari

Legea 123/2014 pentru modificarea Codului fiscal (reducerea CAS)

  Ultimele Spete

Non bis in idem. Autoritate de lucru judecat
Cerere de chemare in judecata. Lipsa determinarii valorii obiectului cererii. Consecinte
Asistenta invinuitului sau a inculpatului. Suspendarea calitatii de avocat
Actiune in constatarea nulitatii absolute a clauzei referitoare la mecanismul de modificare a costului contractului
Promisiune de vanzare-cumparare. Instrainarea bunului catre alta persoana

  Ultimele Articole

Admisibilitatea actiunii in anulare a Certificatului de Urbanism
Notar public trimis in judecata pentru abuz in serviciu
Incuviintarea executarii silite de catre executorul judecatoresc. Modificarile NCPC prin Legea 138/2014
Rambursarea cheltuielilor medicale efectuate in strainatate nu poate fi refuzata din lipsa a materialelor medicale
CJUE: Intinderea protectiei consumatorilor in cazul garantiilor imobiliare asupra locuintei familiale

Avocat Predut
Cursuri universitare

  • Stiri
  • Spete
  • Articole
  • Legislatie
  • Forum
Cele mai noi Stiri Juridice
 CE a suplimentat fondurile alocate Romaniei pentru constructia a doua autostrazi
 Laura Codruta Kovesi: peste 4.800 de dosare sunt in lucru la DNA
 Drink and Drive - Schimb de bune practici
 Conferinta UNBR: Probleme practice in aplicarea noilor Coduri penale
 14 alesi locali declarati incompatibili de Agentia Nationala de Integritate
 Fostul prefect al judetului Buzau retinut de procurorii DNA pentru retrocedari ilegale
 Guvernul a aprobat normele de aplicare ale Programului Prima masina
 POS DRU: Fonduri europene dedicate in special sprijinirii romanilor din fostele zone industrializate
 ANAF si ITM vor verifica munca la negru pe baza unei metodologii de inspectie comune
 Administratorul unei societati comerciale retinut pentru evaziune fiscala de peste 10 mil. de euro
 Ministerul Justitiei a lansat Portalul legislativ: www.legislatie.just.ro
 Profesorii nu vor inapoia subventia de 150 de euro
 Directorul economic al Administratiei Bazinale de Apa Mures trimis in judecata de procurorii DNA
 Precizari privind organizarea unui curs de pregatire in vederea examenului de admitere in profesia de avocat
 Conferinta: Executarea silita sub reglementarea legii 138/2014
 Cea de-a doua Reuniune a Retelei judiciare romane in materie civila si comerciala. Cum a fost?
 MEN propune suspendarea cursurilor din institutiile de invatamant superior pentru alegerile prezidentiale
 Cauzele finalizate de procurorii anticoruptie in luna octombrie 2014, altele decat cele deja mediatizate
 CCR a declarat constitutional art 276 din Noul Cod Penal
 Incepand cu 1 ianuarie 2015, personalul sanitar beneficia de majorarea cu 100 lei la cuantumul brut al salariilor de baza
  Preia GRATUIT Stiri! FaceBook Twitter

Gravura computerizata
Ultimele Comentarii si Note
  Garda Financiara - Sectia Braila: buna ziua.. un control va rog daca vreti cele mai mari nereguli l ...
  Turda - Notar Public Vasilescu Ileana : Recomand acest birou notarial. ...
  Turnu Magurele - Notar Public Petrisor Marta Florica : confirm !!! asa este ...
  Clauze abuzive. Rambursare anticipata a creditului: Clauze abuzive OTP
Jurisprudenta ICCJ
sentinta irevoca ...

  Primaria Mogosesti Iasi: Ce stiti domnule primar despre 15 hectare de pamant din care 10 a ...
  Petrica Constantin Lucian - Expertiza grafica si tehnica a documentelor: Un nr. de telefon se poate ? ...
  Stanescu Andreia - Expertiza grafica si tehnica a documentelor: Buna ziua,
Cum as putea sa iau legatura cu d-voastra ? ...

  Garda de Mediu Mures: Acelasi zgomot asurzitor este in fiecare noapte !!!
Eu stau ...

  Expert Judecatoresc - MIRON CATALIN: Miron este principalul contestatar al deciziilor judecatoresti.. ...
  Primaria Floresti-Stoenesti: In anul 2013 se lua gunoiul in mod regulat , dar in ultima vreme ...
  Garda Financiara - Sectia Calarasi: Buna ziua,as vrea sa fac urmatoarele reclamatii :in comuna Dor Ma ...
  Rovinari - Notar Public Volintiru Daniela Claudia : Buna Seara.D Daniela.Va rog din sufletu sa-mi raspundeti si mie l ...
  Garda Financiara - Sectia Dambovita: domn ...
  Urziceni - Notar Public Ion Traian : cum pot face o programare la dvs,sau cand pot veni sa fac actul ...
  Urziceni - Notar Public Ion Traian : cat costa actul vanzare cumparare la un teren 600mp in valoare de ...
  Garda Financiara - Sectia Cluj: avem un magazin in apahida pe str .republici care are foarte mult ...
  Garda de Mediu Suceava: Buna seara! am o intrebare , in legatura cu anuntul tau , ti a ra ...
  Garda Financiara - Sectia Vaslui: Buna ziua , doresc sa fac o sesizare catre dvs. , in legatura cu ...
  Primaria Burila Mare: Daca se poate sa ma ajuta-ti in gasirea unui notar care se ocupa ...
  Primaria Burila Mare: Acum in anul de gratie 2014 in com.Burila Mare sunt intabulate ca ...

Publicitate pe EuroAvocatura.ro


Multe anunturi