|
Neautentificat. Pentru a participa la discutii sau posta un subiect nou: Logare! sau Creaza cont nou! Index » Executarea Silita » Executare silita debitor fara bunuri Pagini: 1 2
Mesajul nr. 1 Data post: 14-01-2011 00:19:19
Executare silita debitor fara bunuriBuna ziua. Am primit o somatie de executare silita pentru un credit pe care nu l-am mai platit dupa ce am fost dat afara de la servici.Nu am NIMIC pe numele meu. Nu am cum sa le dau banii pt ca nu am de unde pt ca nu muncesc . Ce se intampla de acum mai departe ? Valoarea datorata (cu dobanzi si cheltuieli ) este ,conform hartiei primite de cca 200 mil lei vechi ( 20.000 lei noi) . Ma baga la inchisoare,imi opreste o parte din salariu ,cand o sa ma angajez si daca da,cam ce procent ? Offline Mesajul nr. 2 Data post: 14-01-2011 04:19:26
Re: Executare silita debitor fara bunuriNu mai exista pedeapsa cu inchisoarea pentru datornici. "Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare" Offline Mesajul nr. 3 Data post: 14-01-2011 21:12:22
Re: Executare silita debitor fara bunuriVa multumesc pentru raspuns. Offline Mesajul nr. 4 Data post: 20-01-2011 04:52:22
Re: Executare silita debitor fara bunuriBuna ziua...ma numesc Marian si as dori sa va adresez o intrebare. Offline Mesajul nr. 5 Data post: 20-01-2011 06:15:58
Re: Executare silita debitor fara bunuriNu. "Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare" Offline Mesajul nr. 6 Data post: 08-02-2011 00:38:42
Re: Executare silita debitor fara bunuriIn cazul meu, s-a terminat (incheiat) contractul de munca prin desfiintare postului, iar (fostul) angajat a obtinut in instanta o hotarare definitiva si irevocabila pt plata unor salarii restante, anume pentru 3 luni. Offline Mesajul nr. 7 Data post: 01-04-2011 11:21:57
Re: Executare silita debitor fara bunuribuna am si eu o problema daca am primit instiintare de executare silita din partea unei banci si acum primesc bani doar din indemnizatia de crestere a copilului ce mi se poate intimpla?? mai am un an de stat acasa apoi incep munca...eu nu mai locuiesc la acea adresa m-am despartit eu nu am bunuri pe numele meu sper ca nu vor merge executorii la adresa din contract... daca nu imi apartine nimic de acolo. doresc un raspuns urgent daca se poate va rog Offline Mesajul nr. 8 Data post: 01-04-2011 16:14:50
Re: Executare silita debitor fara bunuriAtata timp cat nu aveti bunuri care pot fi executate silit, si nici nu se poate pune poprire pe indemnizatia de crestere a minorului, executarea silita nu poate avea loc. "Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare" Offline Mesajul nr. 9 Data post: 24-06-2011 16:21:04
Re: Executare silita debitor fara bunuriBuna ziua , Offline Mesajul nr. 10 Data post: 25-06-2011 13:24:42
Re: Executare silita debitor fara bunuri
Buna ziua, Editat ultima oară de valy-4 (26-06-2011 03:33:41) "Eu arat altora calea cea dreapta,pe care am cunoscut-o tarziu,cand eram obosit de ratacire"-Seneca Offline Mesajul nr. 11 Data post: 28-06-2011 15:28:18
Re: Executare silita debitor fara bunuriMultumesc mult pentru ajutor ! Offline Mesajul nr. 12 Data post: 20-11-2011 21:40:18
Re: Executare silita debitor fara bunuriBuna ziua! Offline Mesajul nr. 13 Data post: 21-11-2011 00:11:33
Re: Executare silita debitor fara bunuriBuna ziua! Situatia mea se prezinta astfel: Undeva prin luna decembrie 2009, mi s-a oferit un post la clubul sportiv fc farul Constanta, ca jucator de fotbal de catre directorul economic si resurse umane. Conditia ca eu sa activez la club era sa fac un card de credit la banca (cec bank) de 10000euro, din care suma de 40 de milioane imi apartinea mie ca fiind primul salariu. Restul revenindu-i clubului (sau directorului), cu conditia ca acesta sa plateasca ratele lunare pana se va acoperi tot imprumutul. Am fost de acord....... Impreuna cu directorul am fost la banca, acesta a completat toate contractele/formularele necesare pt imprumut, venindu-mi mie sarcina la sfarsit doar de a semna. Vazand ca exista o carte de munca pe numele meu, o adeverinta de salariat am crezut ca totul e pe bune. Totul a fost in regula, au sosit cardurile, am luat cei 40 de mil si am Offline Mesajul nr. 14 Data post: 04-12-2011 13:17:00
Re: Executare silita debitor fara bunuriva rog din suflet, ajutati-ma, nu mai am liniste, sunt cadru militar iesita in rezerva cu pensie de invaliditate capatata in timpul muncii mele, locuiesc cu mama mea, apartamentul este pe numele ei, eu am datorii la vreo trei banci si firmele de recuperare ma ameninta ca vin cu politia si jandarmii sa imi ia casa, eu nu detin nimic pe numele meu, deja mi s-au facut 2 popriri pe pensie, totusi scriu si trimit ca ma dau in dudecata si imi iau tot, va rog, pot sa ia casa singurul nostru bun pe lume, daca nu estee pe numele meu si mama nu a semnat nimic ca garant, va rog, raspuns si mii de multumiri cu stima nihil disperandum Offline Mesajul nr. 15 Data post: 04-12-2011 13:28:48
Re: Executare silita debitor fara bunuribuna ziua, sunt cadru militar, iesita in rezerva cu pensie mica de invaliditate, boala capatata din cauza si in timpul muncii, am datorii la vreo trei banci, deja s-au pus 2 popriri pe pensie, eu nu detin nimiic pe numele meu, apartamentul, tot ce avem pe lume este pe numele mamei mele si ea nu a semnat la banci ca garant, ma ameninta fiirmele de recuperare ca vin cu politia si jandarmii sa imi ia tot, nu mai am liniste zi si noapte nici eu nici mama mea de 80 ani, va rog din suflet, raspundeti-mi cat de repede daca pot sa imi faca ceva, nu am pe cnp-ul meu nimic, rog, ajutati-ma, multumesc, cu deosebita stima nihil disperandum Offline Mesajul nr. 16 Data post: 04-12-2011 14:48:16
Re: Executare silita debitor fara bunuribuna ziua, sunt cadru militar, iesita in rezerva cu pensie mica de invaliditate, boala capatata din cauza si in timpul muncii, am datorii la vreo trei banci, deja s-au pus 2 popriri pe pensie, eu nu detin nimiic pe numele meu, apartamentul, tot ce avem pe lume este pe numele mamei mele si ea nu a semnat la banci ca garant, ma ameninta fiirmele de recuperare ca vin cu politia si jandarmii sa imi ia tot, nu mai am liniste zi si noapte nici eu nici mama mea de 80 ani, va rog din suflet, raspundeti-mi cat de repede daca pot sa imi faca ceva, nu am pe cnp-ul meu nimic, rog, ajutati-ma, multumesc, cu deosebita stima nihil disperandum Offline Mesajul nr. 17 Data post: 05-12-2011 19:57:52
Re: Executare silita debitor fara bunuridoinadoina astept raspuns de la vulpacris, stau cu emotii, multunesc mult, privind celee expuse si trimidse deja. nihil disperandum Offline Mesajul nr. 18 Data post: 05-12-2011 20:25:16
Re: Executare silita debitor fara bunuripoate veni firma de recuperari datorii in casa cu politie si jandarmi cum imi scriu desi nu am nimic pe numele meu si nici mama mea pe numele careia este apartamentul nu a semnat ca garant, nu mai avem liniste, e o stare de stress si groaza zi de zi, astept raspuns, mii de multumiri Offline Mesajul nr. 19 Data post: 06-12-2011 13:39:42
Re: Executare silita debitor fara bunuriMultumesc din suflet raspunsului dumneavoastra prompt, m-a linistit, mai ales fara sot, rude, fost lucrator militar ofiter cu pensie grad 2 invaliditate acum am mare incredere in dv. Cu stima deosebita, iar daca mai am nevoie, voi apela la dvs. Doinadoina. nihil disperandum Offline Mesajul nr. 20 Data post: 13-12-2011 16:46:51
Re: Executare silita debitor fara bunuribuna ziua ... Offline Mesajul nr. 21 Data post: 15-12-2011 19:14:42
Re: Executare silita debitor fara bunuriStimati avocati de elita, va scrie din pacate, din nou, dna dooinadoina, nou membru; deja primisem un raspuns bun, multumitor, corect si am precizat aceasta...sunt dna cadru militar, ofiter MAI, in REZ. cu pensie de invaliditate grad 2, boala capatata din cauza muncii de politie, cu activitati de pericol deosebit zi si noapte, care este din nou stressata (si mama, de 80 ani, la fel), tocmai acum , inainte de sarbatorile crestine de Craciun; despre ce este vorba: desi banca care imi tine din pensie conform art 409 Cod Civil, stie ca nu detin nimic pe numele meu, nu am garant/coplatitor, tert, nu am nici un bun pe CNP-ul meu, a venit cred cineva de la banca (nu prin posta) si a pus in cutia de scrisori o somatie din nou, desi stiau deja ca nu am nici un bun urmaribil si executabil si apartamentul in care stau, este pe numele mamei mele, care nu a semnat nimin cu banca (TBI IFN), este o noua somatie in care se spune din nou ca urmeaza executarea mea silita, cu tot ce am... va rog, cred, ca deja ne chinuiesc, desi stiu bine de cand au tinut din pensie, ce am si ce nu, ne iau iar linistea, este o presiune morala continuua, o hartuire psihologica, aproape gestapovista, vor sa ne termine. Este normal, dupa ce au constatat ca nu pot aplica decat art. 409, prin dosar executoriu si ma incadrez pana vinde mama mea casa sa platim tot, in art 371 indice 5... ce sa ma fac nu mai imi ticnesc nici sfintele sarbatori, nimic, nu avem nici o bucurie, decat griji, mama mea sufera enorm, eu nu mai am stare, ... va rog, din nou, din suflet, raspuns cat de repede se poate. Multumesc mult anticipat, ajutati-ma sa am un Craciun cu liniste. nihil disperandum Offline Mesajul nr. 22 Data post: 15-12-2011 20:54:35
Re: Executare silita debitor fara bunuriScuzati, rog, erorile gramaticale, sunt facute din cauza necazurilor, stress-ului, supararilor, nu din necunostinta; multumesc, doinadoina. nihil disperandum Offline Mesajul nr. 23 Data post: 16-12-2011 02:00:24
Re: Executare silita debitor fara bunuribananaursdoinaabriela@yahoo.com, am trimis acum cateva secunde o intrebare catre avocatii dvs., care m-aau mai ajutat , sunt membru nou, am avut azi un necaz din nou, veti vedea, rog, a se trimite raspuns acasa sau pe site-ul dvs, prin VULPACRIS, dar a se da numai adresa de E-mail, atat, multumesc mult, mult de tot, astept raspunsul dvs. nihil disperandum Offline Mesajul nr. 24 Data post: 16-12-2011 17:47:21
Re: Executare silita debitor fara bunuriBuna seara, am trimis ieri mesaj mai lung privind revenireamea, la amabilitatea si cunostintele dvs., sunt DoinaGabriela si cred ca s-a schimbat ceva la parola mea, la E-mail, deoarece cred ca am primit raspuns insa nu il pot accesa, nu imi apare nimic pe ecran, desi se afla scris 1 mesaj, sunt doamna cu revenirea necazurilor cu banca TBI, care deja imi face poprire din pensia de ofiter-invaliditate grad2, nu am absolut nimic pe numele meu, mama mea cu care stai nu a semnat ca garant/coplatitor, casa este pe numele ei, un timp m-au lasat in pace, mai ales ca am primit E-mail linistitor de la dvs., acum, inainte de Craciun, iar ne terorizeaza, au venit sa puna direct la cutia de scrisori alta somatie (desi stiau din primul dosar cu retinerea din pensie ca pot aplica numai art.409 CV), acum au dat termen de plata a intregului credit O ZI, apoi, au spus ca incepe executarea silita... ce ma fac, iar ne-au luat linistea, poate ati primit mesajul meu, ma scuzati daca repet, mama mea a facut tensiune, e vaduva de veteran, mie mi s-a spart un vas de singe la ochi, din cauja grijilor si nelinistii, rog, din nou, ajutor, sa avem macar un Craciun sarac dar cu sanatate, mamei ii e groaza acum sa coboare visavis sa cumpere o piine sa nu se intalnesca cu EI, e greu, parca anumea ne chinuie si maresc presiunea psihologica, pot sa ia ceva de la mama mea, eu nu detin nimicc decat CI. Rog raspuns, rog, din suflet, la bannaursdoinagabriela@yahoo.com. Multumesc anticipat, cu stima deosebita. nihil disperandum Offline Mesajul nr. 25 Data post: 20-12-2011 11:57:13
Re: Executare silita debitor fara bunuriMergeti la un avocat sa formuleze o "Contestatie la executare". "Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare" Offline Pagini: 1 2
Index » Executarea Silita » Executare silita debitor fara bunuri
|
Ultimele subiecte forum executare silita ap cu drept uzufruct viager ,
scris de t.n
in Executarea hotararilor judecatoresti. Hotarari Consiliu de Administratie al unitatilor scolare ,
scris de OFELIA
in Contencios administrativ. Unde se specifică suma de la care se execută şi IMOBILIAR ! ,
scris de Jeanel
in Executarea hotararilor judecatoresti.
Ultimele Articole Libertatea Persoanei. Obligarea unei persoane, ce nu este retinuta sau arestata, de a nu parasi o incinta de catre un reprezentant al autoritatii Propunere SRDO privind reducerea substantial a taxei de timbre in materie civila Discriminare. Sarcina probei si probe Punerea in libera circulatie si distrugerea "marfurilor contrafacute" Comentarii pe site-ul EuroAvocatura.ro. Cateva reguli ...
Ultimele Legi OUG 34/2013 privind organizarea, administrarea si exploatarea pajistilor permanente si pentru modificarea si completarea Legii fondului funciar nr. 18/1991 OUG 38/2013 privind finantarea Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor Legea 138/2013 pentru modificarea si completarea Legii Arhivelor Nationale nr. 16/1996 OUG 30/2013 pentru prelungirea valabilitatii licentelor de traseu si a programelor de transport public judetean Hotararea 183/2013, privind modificarea si completarea Hotararii Guvernului nr. 925/2006 |