Taru&Asociatii din Bucuresti: ţâru & asociaţii este o firmă de avocatură independentă, având sediul principal în bucureşti, care s-a impus pe piaţa de profil prin profesionalism, conştii

Taru&Asociatii

 

Ţâru & Asociaţii este o firmă de avocatură independentă, având sediul principal în Bucureşti, care s-a impus pe piaţa de profil prin profesionalism, conştiinciozitate, dăruire şi abnegaţie faţă de problemele clienţilor.
Valorile şi principiile solide pe care ne-am construit şi ne construim reputaţia reprezintă cartea noastră de vizită.

Straduinta si perseverenta noastra in a oferi clientilor cele mai bune servicii din punct de vedere calitativ, ca si profesionalismul echipei noastre de avocati reprezinta calauza si scopul nostru. Avocaţii noştrii, pe langă profesionalismul de excepţie, aduc în activitatea lor cotidiană spiritul şi creativitatea intelectuală comercială, dedicându-se în totalitate clienţilor noştri şi având drept scop realizarea obiectivelor acestora.
Echipa noastră de avocaţi conclucrează îndeaproape cu experţi din toate domeniile reuşind să acopere o mare diversitate de probleme juridice pentru a oferi servicii juridice de cea mai înaltă calitate şi în acest sens cooperăm cu avocaţi din întrega lume. Ţâru & Asociaţii combină cu succes experienţa practică şi teoretică, energia şi eficienta pentru a oferi clienţilor săi cadrul legal optim adaptabil nevoilor lor.

Domeniile noastre de expetiza sunt

-Drept bancar&piata de capital;

-Dreptul concurentei;

-Dreptul consumatorului;

-Corporate&Commerical;

-Drept pena&drept penal al afacerilor;

-Dreptul familiei;

-Proprietate intelectuala;

-Litigii&arbitraj;

-Fuziuni&achizitii
 
  Persoana de contact: Alina Taru
  Judetul: Bucuresti
  Localitatea: Bucuresti
  Adresa: W.Filderman , 5, sector 3
    0213116359
    0213116358
    andrei@tarusiasociatii.ro
    www.tarusiasociatii.ro

*

*

*