CABINET DE AVOCAT DAVID CRISTINA din SIBIU: serviciile oferite sunt urmatoarele: consultatii si cereri cu caracter juridice, asistare si reprezentare juridica , redactare de acte juridice, atestare a i

CABINET DE AVOCAT DAVID CRISTINA

 
CABINET DE AVOCAT DAVID CRISTINA PozaServiciile oferite sunt urmatoarele:

Consultatii si cereri cu caracter juridice, asistare si reprezentare juridica , redactare de acte juridice, atestare a identitatii partilor, a continutului si a datei actelor prezentate spre autentificare.

consultatiile juridice pot fi acordate in scris sau verbal si constau in:

redactarea si furnizarea, dupa caz, a opiniilor juridice si informatiilor cu privire la problematica solicitata a fi analizata;

eelaborarea de opinii legale; elaborarea proiectelor de acte juridice (contracte, conventii, statute etc.) si asistarea la negocierile referitoare la acestea; participarea in calitate de consultant la activitatea organelor deliberative ale unei persoane juridice, in conditiile legii; orice alte consultatii in domeniul juridic.

Asistarea si reprezentarea in fata instantelor judecatoresti, a autoritatilor si institutiilor publice.

I In cazul in care ne vom angaja sa va asistam si sa va reprezintam in fata instantelor de judecata sau ;

a altor autoritati publice, veti beneficia de o pregatire temeinica a cauzelor, dosarelor si proiectelor, cu promptitudine si potrivit naturii cazului.


Infiintam si inregistram societati comerciale .

Acte juridice importante pentru dumneavoastra vor fi redactate si atestate prin semnarea in fata unui avocat si vor purta o incheiere, o rezolutie, o stampila sau un alt mijloc verificabil de atestare identitatii partilor semnatare, a consimtamantului si a datei actului respectiv.

Darea de data certa inscrisurilor se realizeaza prin indicarea datei (anul, luna, ziua) si ora, daca se solicita, precum si starea in care se afla inscrisul. Inscrisul pentru care se solicita atestarea se intocmeste in numarul de exemplare cerut de client.
Vom intocmi si formula in numele si/sau interesul clientului cereri, notificari, memorii sau petitiicatre autoritati, institutii si alte persoane, in scopul ocrotirii si apararii drepturilor si intereselor legitime.


Va vom reprezenta cu diligenta unui bun profesionist, in limitele legii.


Cabinetul de avocatura ofera consultatii si cereri cu caracter juridic, asistare si reprezentare juridica,redactare de acte juridice in urmatoarele domenii:

ASIGURARI
DREPTUL MUNCII
DREPT COMERCIAL
RECUPERARI DEBITE
DREPT CIVIL
DREPT BANCAR
DREPTUL FAMILIEI
FUNDATII.


 
  Persoana de contact: CRISTINA
  Judetul: Sibiu
  Localitatea: SIBIU
, Sibiu
    0745335413
    cristina_nikol@yahoo.com

*

*

*