Cabinet de Avocat Puscaciu Liliana Simona din Bucuresti: avocat simona liliana puşcaciu este membru al baroului bucuresti începand cu anul 2006, profesând înca de la început în sfera dreptului comercial şi civil.rncab

Cabinet de Avocat Puscaciu Liliana Simona

 

Avocat Simona Liliana Puşcaciu este membru al Baroului Bucuresti începand cu anul 2006, profesând înca de la început în sfera dreptului comercial şi civil.

rn

Cabinetul de Avocat Simona Liliana Puşcaciu, cu activitatea orientată în principal pe colectarea de creanţe, litigii comerciale şi civile, drept societar, vă oferă servicii şi soluţii complete pentru toate problemele cu relevanţă juridică. Ca parte a activităţii pe care o desfasoară, biroul vă oferă şi servicii de reprezentare juridică în vederea soluţionării disputelor de orice natură, atat prin mediere directă, cât şi în faţa oricăror instanţe competente, pe parcursul desfăşurării întregii proceduri judiciare. Totodată, activitatea Cabinetului cuprinde şi aria contractelor comerciale, în ceea ce priveşte întocmirea acestora şi consilierii părţilor contractante în executarea acestora.


 
  Persoana de contact: Simona Liliana Puscaciu
  Judetul: Bucuresti
  Localitatea: Bucuresti
  Adresa: N.G. Caramfil , nr. 44, Bl. 11B, Sc. 2, Ap. 35, Sector 1
    031.815.65.04
    simona.puscaciu@gmail.com
    www.simonapuscaciu.ro

*

*

*